WoonVeilig Alarmsysteem

WoonVeilig Alarmsysteem

FREE

(3 stars)

(75)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
WoonVeilig is een slim alles-in-één alarmsysteem om je huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. Jij en je contactpersonen worden door WoonVeilig direct per sms, telefoon of e-mail gewaarschuwd bij een alarm. Bovendien controleert WoonVeilig je alarmsysteem continu op een goede werking. Zo is het thuis altijd zorgeloos en slim beveiligd en laat je niets aan het toeval over.

WoonVeilig App

De WoonVeilig App geeft je in combinatie met het WoonVeilig alarmsysteem de mogelijkheid om waar je je ook bevindt:
- Je woonVeilig alarmsysteem te activeren en deactiveren
- Alle alarm- en systeemmeldingen te bekijken
- Je WoonVeilig slimme stekkers aan- en uit te schakelen*
- Live- & opgenomen beelden van je WoonVeilig beveiligingscamera(‘s) te bekijken en zelf opnames te starten*
- De gegevens van jouw te alarmeren contactpersonen te bekijken.

*Als je over deze accessoires beschikt. Meer informatie over uitbreidingsmogelijkheden voor je WoonVeilig alarmsysteem met bv. extra inbraakmelders, rookmelders, lekkagemelders, slimme stekkers en camera's vind je op www.woonveilig.nl.

Geen inloggegevens?

Heb je nog geen WoonVeilig alarmsysteem, maar je wilt wel het WoonVeilig alarmsysteem in combinatie met de WoonVeilig App ervaren? Log dan in op het demo-account met gebruikersnaam: woonveiligdemo en wachtwoord: woonveiligdemo.

Over WoonVeilig

WoonVeilig biedt sinds 1 september 2008 volledig op internet gebaseerde huisbeveiliging voor consumenten; daarmee is WoonVeilig de eerste in Nederland. WoonVeilig heeft als doel om betrouwbare, betaalbare en vooral gebruikersvriendelijke beveiliging bereikbaar te maken voor iedereen. WoonVeilig is aanbevolen in Vara Kassa, Computeridee en Quest.

Tags: woonveilig test, test woonveilig, woonveilig review slimme stekker, alarmsysteem huis, alarmsysteem, beveiliging huis, test woonveilig alarm, alarminstallatie, draadloos alarmsysteem slimme stekker, woonveilig camara beelden op.

Comments and ratings for WoonVeilig Alarmsysteem
  • (50 stars)

    by Salvador Santiago on 14/07/2013

    Waarom is er voor het Egardia systeem (=Woonveilig) een nieuwe App die het -hopelijk- wél doet?

  • (50 stars)

    by Gerben van Vlimmeren on 26/03/2013

    Op zich qua functionaliteit een redelijk app. Maar het merendeel van de tijd werkt het niet, slecht of half. Het lijkt van de bugs aan elkaar te hangen. Op mijn huidige Andoid (2.3.4) telefoon is de app spontaan gestopt met werken, ook een herinstallatie levert niets op. Een alarmsysteem moet betrouwbaaar en degelijk zijn, en op die 2 fronten laat de app een heleboel steken vallen.