digiDUIF

digiDUIF

FREE

(2 stars)

(134)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
digiDUIF brengt informatie slimmer bij elkaar

Het ontvangen van informatie van uw school is eenvoudig geworden door gebruik van de digiDUIF app. Via deze app ontvangt u altijd de laatste berichten, heeft u zicht op alle geplande activiteiten en heeft u direct toegang tot gegevens van alle voor u relevante personen. De app is ontwikkeld voor smartphones maar is ook te gebruiken op tablets.

De digiDUIF app biedt u de volgende functies:

• BERICHTEN
Via een push-melding op uw telefoon worden nieuwe berichten actief gemeld. U kunt direct berichten lezen, bijlagen openen, reageren op de inhoud van een bericht en bijvoorbeeld intekenen voor oudergesprekken.

• AGENDA
Alle activiteiten van school handig bij elkaar: algemene zaken, activiteiten in de groep(en) van uw kinderen en specifieke afspraken voor bijvoorbeeld oudergesprekken of uw reserveringen voor de overblijf.

• CONTACTEN
Up-to-date contactgegevens van andere ouders in de groep(en) van uw kind(eren) die deze met u willen delen. Door aanklikken kunt u direct bellen, mailen of locatie-vinden.

Recently changed in this version

Vanaf versie 2.0.0 gaat youConnect verder onder de naam digiDUIF. Ook is het ontwerp van de app aangepast zodat deze beter aansluit op de webapplicatie.

In versie 2.0.1. zijn een aantal issues op Android 5 (Lollipop) aangepakt.


Comments and ratings for digiDUIF
  • (38 stars)

    by Martin Jong on 05/09/2014

    There is no correct way to use this app. If it was possible I would given this app minus 1000