100 Vjet ShtetScreenshots

Description

Aplikacioni "100 VJET SHTET" për nderë të 100 vjetorit të pavarësisë së Shqipërisë dhe tërë kombit shqiptar.
Aplikacioni është i organizuar në formë enciklopedie dhe ka për qëllim njohuritë e shpejta e të shkurtëra për rrjedhën e ngjarjeve nga viti 1912 - 2012, si dhe shum çka interesante.
URIME 100 VJETORI I PAVARËSISË

Tags: 100 vjet shtet shqiptar , 100 vjet shtet , 100 vjetori i pavaresise se shqiperise , fota galeria 100 vjet , logo e 100 vjetorit te pavaresise njohuri , 100 vjet shtet foto , 100 vjet shtet logos , urime per 100 vjet shtet , 101 vjet shtet

Users review

from 151 reviews

"Awesome"

9.6