100 Vjet Shtet

100 Vjet Shtet

$0.99

(5 stars)

(1)


Download for Android Like

1 - 5 downloads

Add this app to your lists
100 pyetje për 100 vjet nga shpallja e pavarësisë. Luani, fitoni medalje dhe shpërndajeni rezultatin tuaj në media sociale. Loja e parë profesionale në gjuhën shqipe. 

Screenshots 100 Vjet Shtet
View bigger - 100 Vjet Shtet for Android screenshot
View bigger - 100 Vjet Shtet for Android screenshot
Comments and ratings for 100 Vjet Shtet

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!