A.S.V TasteScreenshots

Description

A.S.V. Taste is een algemene studentenvereniging met zo`n 450 leden met diverse achtergronden, die allen kiezen voor een gave studententijd. Hiermee is A.S.V. Taste de grootste studentenvereniging in Enschede. Kenmerkend voor Taste is dat iedereen zichzelf blijft en het enthousiasme van alle leden om met elkaar een topstudententijd te hebben in combinatie met studie, zelfontplooiing en de nodige gezelligheid.

Onze sociëteit, 'Antigoon' bevindt zich midden in het centrum in de Pakkerij aan de Oude Markt. De sociëteit bestaat uit een ruime kroeg en bijruimtes met een even groot oppervlakte. Overdag worden in de bijruimtes gave activiteiten voorbereid, de financiën van de kroeg én vereniging gezond gehouden. Daarnaast gebruiken we de sociëteit als thuisbasis van de vereniging, ontvangen we gasten en vinden de kroegavonden voor onze leden plaats. Er heerst op de kroeg een open sfeer, waarbij het draait om gezelligheid en onderling contact tussen alle leden.

Binnen A.S.V. Taste vind je een goede informele en formele structuur. Deze structuur bestaat uit verschillende verbanden tussen leden, zoals een jaarclub, besturen, disputen, genootschappen en commissies, die het voor de leden mogelijk maakt de meest uiteenlopende activiteiten te organiseren. In deze verbanden worden vriendengroepen voor het leven gevormd. Verder merk je dit ook in de actieve betrokkenheid binnen je studie en je vele andere contacten binnen de Universiteit Twente of het Saxion.

Users review

from 10 reviews

"Great"

8.4