Avans Rooster & Resultaten

Avans Rooster & Resultaten

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Bekijk je rooster en resultaten van Avans Hogeschool direct met deze app!

Met deze applicatie kan je eenvoudig je rooster van vandaag - of ergens in de komende weken - bekijken. Je ziet direct hoe laat je deze les hebt, waar je deze les hebt, waar de les over gaat en van wie je deze krijgt.
Met een simpele veegbeweging bekijk je het rooster van de volgende dag, en met een druk op de knop bekijk je het rooster van volgende week. Door het maandoverzicht te gebruiken kan je snel tussen datums wisselen.

Daarnaast is het mogelijk om je tentamenresultaten te bekijken, en je kan de applicatie automatisch op nieuwe resultaten laten zoeken zodat je geen nieuwe resultaten hoeft te missen!

Deze applicatie is ook geschikt voor docenten. Net als studenten kunnen docenten eenvoudig hun rooster bekijken om te zien waar & wanneer ze les moeten geven.

Enkele punten om vooraf te weten:
- De klassenlijst wordt opgehaald uit het Avans systeem, dus als jouw klas niet gevonden kan worden dan is het (nieuwe) rooster waarschijnlijk nog niet bekend.
- Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele fouten in het rooster of de applicatie, al doe ik mijn best om die te voorkomen.
- Voor fouten/suggesties/vragen mag je me mailen.

Tags: lesrooster avans, rooster avans, app avans rooster de smet apk, betere rooster saxion, authenticatieprobleem, googlerooster, rooster avans onduidelijk, avans rooster google, avans rooster, rooster avans log in.

Recently changed in this version

Versie 4.1.2:
- Fix voor alle groepen startend met 24GZT1.


Comments and ratings for Avans Rooster & Resultaten

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!