FARUL

FARUL

$1.23

(5 stars)

(1)


Download for Android

10 - 50 downloads

Add this app to your lists
Ajută-l pe PitiClic să construiască circuitul pentru a face lumină în far. Potriveşte bucăţelele de circuit astfel încât de la cablul care porneşte de la priză şi până la baza turnului să fie o linie continuă. Când crezi că ai terminat, apasă pe butonul roşu.
Bucatelele de circuit se pot aseza oricum pe traseele predefinite. Putem avea mai multe drumuri pe care electronul să le parcurga. Cu atat mai bine! Copiii vor vedea CUM şi PE UNDE ajunge curentul electric de la priza la corpul de iluminat (la FAR). Imaginatia poate sa zburde!
Si daca am dus la bun sfarsit sarcina, putem sa admiram peisajul luminat de farul nostru fie in haine de vara, fie in haine de iarna. Copilul poate alege si le poate schimba.
Succes!

Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte imaginatia si perspicacitatea.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.
Trăsături: *****

Conţinut educaţional
Distractiv și amuzant
Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru iPhone si Android.

Pentru copii intre 4 si 8 ani.

Tags: games iarna pentru, curentul electric.

Comments and ratings for FARUL
  • (80 stars)

    by Oliv_C on 09/04/2013

    O aplicatie educativa foarte buna pentru dezvoltarea imaginatiei si creativitatii celor mici! Foarte utila si dstractiva!