Felvételi ponthatárokScreenshots

Description

Magyar nyelvű összefoglaló:
A felsőoktatási felvételi ponthatárok alkalmazás egyszeri letöltést követően, lehetővé teszi, hogy egyetlen mozdulattal, akár offline üzemmódban is megtekinthetők legyenek az aktuális felsőoktatási felvételi eljárásban kihirdetett ponthatárok.

English summary:
Once downloaded, the hungarian higher education entrance score levels application provides the score levels of the given higher education entrance procedure with a single touch, even in offline mode.

Az alkalmazást internet kapcsolattal rendelkező mobiltelefonra egyszer kell csak letölteni, ezt követően a szolgáltatás offline üzemmódban is elérhető. Az adatok frissítése online állapotban történhet meg, ilyenkor frissülnek az aktuális ponthatárok.
- A szolgáltatás aktivizálásával elérhetővé válnak az aktuális felvételi eljárás ponthatárai (intézmények, karok, szakok, képzési szintek, munkarendek és finanszírozási formák szerint).
- Az alkalmazás Kedvencek funkciója lehetőséget biztosít arra, hogy a felhasználó már a ponthatárok hivatalos kihirdetése előtt összeválogassa és rendszerezze azokat az meghirdetéseket, amelyek őt érdeklik. Így az aktuális felvételi ponthatárok hivatalos kihirdetésekor ezzel a funkcióval egy helyen érhetők el a legfontosabb és legfrissebb információk.
- A felsőoktatási felvételi ponthatárok alkalmazás a három felsőoktatási felvételi eljárás keretében frissíti a ponthatárokat, azok kihirdetését követően.
o Az általános felvételi eljárás esetében júliusban,
o a pótfelvételi eljárás esetében augusztusban,
o míg a keresztféléves jelentkezés során januárban frissülnek a ponthatárok adatai.
A felsőoktatási felvételi eljárásról, illetve az ehhez kapcsolódó legfontosabb információk bővebben elérhetők az Educatio Nonprofit Kft. által üzemeltetett www.felvi.hu internetes honlapon.

Tags: Ávf felvételi ponthatár 2011 , education ponthatár , education ponthatárok , felvételi pont , thatar , tfre felvételi pontok

Users review

from 98 reviews

"Great"

8.2