Haiya BidDoa (Doa Harian)

Haiya BidDoa (Doa Harian)

FREE

(5 stars)

(91)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Haiya BidDoa (Doa Harian) for Android screenshot
View bigger - Haiya BidDoa (Doa Harian) for Android screenshot
View bigger - Haiya BidDoa (Doa Harian) for Android screenshot
★ ★ Di tayangkan di TV Al Hijrah sepanjang Ramadhan ★ ★

★ ★ Ulasan Media: ★ ★
"News Straits Times, Malaysia - One minute lessons make learning effective for the young"

★ ★ Anugerah: ★ ★
"Finalist Best Animation 2011 NEF-ASTRO Awani Award, Malaysia"

★ ★ Testimoni Ibu-Bapa: ★ ★

✔ "Terima Kasih, Download Berjaya. Aplikasi yg sangat baik." - Azura

✔ "Waalaikumussalam.....amat berpuashati.." - Lynn Nani

✔ "Apa2 pun, mmg lain dari yg lain. Sebelum ini saya download apps doa dari negara jiran kita. Anak2 kata pelik 'telo' bacaannya. Skrg bukan shj hafal doa, tapi siap hafal dialog Habib & Zagha lagi!" - Siti Khadijah Abdul Mujib

✔ "Anak2 ummi berebutkan Galaxy Note kalau ummi balik kerja...Selalu diorg tanya bila nak ada dlm ipad. Ummi suruh bersabar. Yang bagusnya sambil hafal doa diorg hafal dialog Habib & Zagha sekali.. ummi mesti tergelak.. "Hmm.. Pinggan?" - Siti Khadijah Abdul Mujib

✔ "apps yang sangat bagus..." - Zurina Hj Ismail

✔ "mama2 kenapa kita kena baca doa sebelum makan..hehehe anak saya 2 tahun.. mengikuti aplikasi nie..sangat bgs.. sampai saya kena hafal diaog zara...baca doa tido dia dah lancar.. kalau boleh aplikasi nie doa tue bacaan dia jangan laju sangat...budak2 nak ikut..dia mengikut tp membac tp dengar belakang jek..tp memang terbaik... thumb up" - Norana Hashim

✔ "Anak2 akak siap hafal sume dialog lagi hee.." - Zarina Mohamed

✔ "Anak auntie minat kat habib and zara. Sudah download suma untuk uwais (anak auntie), walaupun belum pandai ckap mcm zara tp dia suka tgk" - Umaira Shariff

✔ "saya harap dapat bangunkan apps untuk kanak2 lagi... caj pun ok tak mahal :)" - Zurina Hj Ismail

✔ "anak saya suka sangat.. 2 tahun da pandai baca doa makan" - Umie Rayyan

Doa untuk setiap peristiwa setiap hari. Biarkan anak-anak kita belajar melalui cara yang menyeronokkan melalui Haiya BidDoa.

Haiya BidDoa (Mari Berdoa) adalah aplikasi interaktif untuk kanak-kanak belajar membuat doa harian.

Ciri-ciri Aplikasi Haiya BidDoa versi PENUH (muat turun di www.haiyabiddoa.com/order/):
1. Grafik yang menakjubkan
2. 10 Doa dalam bahasa Arab
3. 10 Maksud Doa dalam bahasa Melayu
4. 10 Audio Bacaan Doa Berkualiti Tinggi
5. 10 Video Berkualiti Tinggi menunjukkan bagaimana untuk melaksanakan berdoa dalam harian hidup untuk anak-anak.

Memperkenalkan Doa kepada kanak-kanak. Sesuai untuk kanak-kanak berusia 2-7 tahun, juga disyorkan untuk bayi.

Pada anda yang tidak berkemampuan untuk membeli aplikasi Haiya BidDoa versi PENUH,
Al-Amri, CIC & Tulus Fikir mengadakan program "Corporate Social Responsibility" dengan memberikan aplikasi Haiya BidDoa Siri 1 (Episode 1-10) secara PERCUMA dan kos jualan tersebut diserap oleh syarikat kami.

Walaubagaimana pun, kuota muat turun adalah TERHAD. Jadi sila rujuk laman web: http://www.haiyabiddoa.com/csr atau https://www.facebook.com/HaiyaBidDoa untuk memohon aplikasi ini.

Jika anda berkemampuan, anda boleh beli semua Siri 1-3 termasuk Komik Haiya BidDoa Siri 1-3 dengan episod 1-30 di www.haiyabiddoa.com/pakej.html

Walaupun ini adalah usaha dakwah daripada kami, aplikasi ini tetap perlu dijual dan bukannya percuma.

Kenapa kami menjual dan tidak boleh memberikan semua aplikasi secara percuma?
✔ Kos pembangunan animasi 3D menelan belanja mencecah 6 angka.
✔ Kos pembangunan aplikasi Android & iOS menelan belanja sehingga 6 angka.
✔ Segala kos pembangunan adalah untuk membayar gaji pekerja-pekerja dan bukan "volunteer".

Jadi, bayangkan jika anda ingin mempunyai senaskah Al-Quran dirumah, anda tetap perlu beli daripada kedai atau penjual. Mereka tidak boleh memberika secara PERCUMA dengan alasan untuk mendapat "Pahala Kering".

Semoga anda seIslam memahami tanggungjawab sebagai Muslim dan bukannya melemahkan usaha murni pihak lain dengan meminta semuanya secara PERCUMA, kecuali anda daripada golongan fakir, miskin, anak-anak yatim, anda boleh berhubung dengan kami di info@al-amri.org untuk mendapatkan secara PERCUMA untuk kesemua episode 1-30.

Tags: haiya biddoa, www.haiyabiddoa.com, free haiya biddoa, haiya biddoa (mari ber doa), haiyabiddoa, aplikasi haiya biddoa, video zikir harian kanak-kanak, koleksi doa harian, free haiya biddoa (doa harian) 3.0, membuat list doa mingguan.

Recently changed in this version

*Haiya BidDoa mula di tayangkan di TV Al Hijrah setiap hari pada 10:05 pagi dan ulangan pada 4 petang bermula 10 Julai 2013.
**UNLOCK Video 2 for FREE features for Malaysia & International users.
***Dapatkan Siri 1 hingga Siri 3 (30 Episode Doa) di www.haiyabiddoa.com


Comments and ratings for Haiya BidDoa (Doa Harian)

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!