Invloed

Invloed

FREE

(3 stars)

(11)


Download for Android Like

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists

+ By Bureau Zuidema BV

View bigger - Invloed for Android screenshot
View bigger - Invloed for Android screenshot
View bigger - Invloed for Android screenshot
View bigger - Invloed for Android screenshot
De Invloed app is speciaal ontwikkeld door Bureau Zuidema voor deelnemers aan de training Inzicht in Invloed®.

INVLOED APP ALGEMEEN
Heb je deze training (nog) niet gevolgd? Aan de hand van een korte invloedtest (‘Test je invloed’) kun je kennismaken met het begrip ‘Invloed volgens Zuidema’ en krijg je inzicht in hoe jij invloed uitoefent op anderen.

Daarnaast vind je informatie over (trainingen van) Bureau Zuidema en kun je direct met ons in contact komen voor meer informatie.

INVLOED APP VOOR DEELNEMERS
Deelnemers aan de training Inzicht in Invloed® kunnen inloggen en krijgen toegang tot vele ondersteunende mogelijkheden tijdens en na de training.
Gebruikers van de Invloed app van Bureau Zuidema:
•worden ondersteund in hun leerproces gedurende de training en de transfer naar hun werkpraktijk
•krijgen ondersteuning om ook na afloop van de training actief aan de slag te blijven met het ontwikkelen van hun invloedvaardigheden.
•kunnen theorie bekijken
•worden ondersteund in de voorbereiding van gesprekken
•kunnen reflecteren op oefeningen aan de hand van video-opnamen
•kunnen met groepsgenoten hun ontwikkeling in de praktijk evalueren
•blijven in contact met mededeelnemers
•ontvangen nieuwsberichten

FUNCTIES
De app biedt je de mogelijkheid om oefeningen op video vast te leggen en te bekijken. Zodat je ook na de training terug kunt kijken naar wat er goed ging en wat je leermomenten waren.

De Invloed app helpt je herinneren en werken aan persoonlijke voornemens en leerdoelen. Deel met de groep je vorderingen.

De app biedt ondersteuning in het inplannen en uitvoeren van de Kritische Invloed Situatie (KIS) in de praktijk. Je kunt je KIS evalueren en delen met mededeelnemers.

De app biedt een checklist (Stijlwijzer) om in te zetten bij voorbereiding van ‘lastige’ gesprekken. Aan de hand van een 32 vragen krijg je hulp bij het kiezen van je invloedstijl(en).

Via de App heb je inzicht in de contactgegevens van je mededeelnemers. Daarnaast kun je zien welke mogelijke vervolgtrainingen Bureau Zuidema biedt om je verder te ontwikkelen.

Daarnaast kun je collega’s, vrienden en bekenden kennis laten maken met het invloedmodel aan de hand van een korte invloedtest. Verder houden we je op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Recently changed in this version

Wegens onze nieuwe online Invloed Hub worden een aantal functies uit de Invloed app naar de Invloed Hub verplaatst. Het gaat om de volgende functies:

- De KIS functie is uit de app verwijderd.
- De groepscontact functie voor nieuwe groepen is verplaatst naar de hub. Groepscontact is nog wel beschikbaar voor bestaande deelnemer-groepen.
- Het delen van het persoonlijk voornemen is niet meer mogelijk.
- Geen interactie meer via het kopje ‘Nieuws’ op de homepage, alleen nog Bureau Zuidema nieuws.


Comments and ratings for Invloed

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!