iTeori - Trafiktestet Sverige

Screenshots

Description

iTeori Trafiktestet: Körkortsteori & Vägmärken – det snabba och bombsäkra sättet att ta ditt körkort på!
Körkort Licens på ett enkelt sätt
#1 på utbildning

Med iTeori har du alla frågor som är relevanta för körkortsteoritestet i din ficka. Tack vare testsimuleringen & praktikläget är iTeori det perfekta verktyget för att förbereda sig på teoritest för kategorierna B!

Lernen, Test, Prüfung in einer App

FÖRDELAR MED ITEORI:
**************************************************************

BÄTTRE & BILLIGARE:

iTeori kostar mindre än de flesta program som finns tillgängliga för PC men ger dig fler valmöjligheter än de flesta andra inlärningsprogram.

INGA FRÅGOR OBESVARADE:

iTeori innehåller den kompletta katalogen med frågor för körkortsteoritestet. Därutöver tillhandahålls användbara lösningstips till varje fråga.

PERFEKT FÖRBEREDELSE

Använd testläget för att simulera ett riktigt test. Framgångskurvan visar hur mycket mer övning du behöver innan du kan vara säker på att du klarar testet.

NÄR OCH VAR DU VILL:

Vart du än befinner dig, på spårvagnen, tåget eller i skolan, kan du med iTeori öva när och var du vill.

VISA DINA VÄNNER:

Hårdpluggar dina vänner till testet också? Visa dem då hur bra du är! Med iTeori kan du dela dina resultat med alla dina vänner genom Facebook.

DETTA ÄR VAD DU FÅR MED iTeori:
**************************************************************

INLÄRNINGSLÄGE:

Inlärningsläget gör det möjligt för dig att öva på alla frågor som är relevanta för teoritestet. Frågorna är uppdelade i 7 kategorier som gör det möjligt att studera på ett mer målinriktat sätt och användbara lösningar tillhandahålls med varje fråga.

TESTLÄGE:

Testläget gör det möjligt att simulera ett riktigt test. Detta övningstest liknar det riktiga och innehåller slumpmässigt valda frågor med en verklig tidsbegränsning på 45 minuter. Dina resultat visas så fort testet är avslutat, så du kan omedelbart se om du har klarat det eller inte. Dessutom visas de frågor du svarat fel på tillsammans med de rätta svaren.

FRAMGÅNG:

Resultaten för varje test du avslutat läggs till i framgångskurvan. Denna visar hur mycket mer övning du behöver innan du kan klara testet.

TIPS:

Alla viktiga informationsartiklar för iTeori kan hittas under Tips. Därutöver kan du även finna många användbara tips och tricks för uppkörningen.

Skulle du vilja veta mer om iTeori, eller har du en teknisk fråga? Besök oss då online: http://www.iteori.se

Håll dig uppdaterad på Twitter@itheorieapp: http://twitter.com/itheorieApp

Eller bli ett fan på Facebook: http://tinyurl.com/ya38spsonen

Tags: iteori apk , körkortsteori , ikörkort apk , trafiktesten , vägmärken , i teori trafiktestet.apk , trafiktest , version körkort , teoriprov apk lite

Users review

from 44 reviews

"Great"

8

Users activity

Edmond

by Edmond

Downloaded

Alexander

by Alexander

Downloaded

Burhan Ulrika

by Burhan Ulrika

Downloaded