iTheorie België Rijbewijs

iTheorie België Rijbewijs

$6.56

(3 stars)

(17)


Download for Android Like

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Rijbewijs Vragen en Tests voor België
iTheorie - zo ben je er zeker van dat je je rijbewijs haalt!

#1 in Opleiding

Met iTheorie, heb je alle vragen die relevant zijn voor de theorieexamen in je zak. Dankzij de testsimulatie & praktijkmodus, is iTheory het ideale hulpmiddel om de op de theorieexamen voor te bereiden!

DE VOORDELEN VAN ITHEORIE
**************************************************************

BETER & GOEDKOPER
iTheorie is goedkoper dan de meeste programma's die voor PC beschikbaar zijn, maar biedt veel meer mogelijkheden dan deze programma's.

GEEN ONBEANTWOORDE VRAGEN:
iTheorie beschikt over het gehele assortiment vragen van je theorieexamen.

PERFECTE VOORBEREIDING
Gebruik de testmodus om een echt examen te simularen. De succescurve laat zien hoeveel je nog moet oefenen voordat je je theorieexamen haalt.

WANNEER & WAAR WILT:
Het maakt niet uit waar je bent, op de tram of in de trein of op school, met iTheorie kun je wanneer en waar dan ook oefenen.

LAAT HET JE VRIENDEN ZIEN:
Blokken je vrienden voor hetzelfde examen? Laat ze dan zien hoe goed jij bent! Met iTheorie kun je je resultaten via Facebook en Twitter met al je vrienden delen.

DIT IS WAT JE KRIJGT MET ITHEORIE
**************************************************************

LEERMODUS:
De leermodus stelt je in staat om alle vraag die van toepassing zijn op je theorieexamen te oefenen. De vragen zijn in 7 categorieën onderverdeeld, zodat je op een gericht manier kunt oefenen.

TESTMODUS:
De testmodus stelt je in staat om een echt examen te simuleren. Dit oefenexamen lijkt veel op het echte examen, met een tijdslimiet van 45 minuten. Het resultaat is zichtbaar zodra het examen voorbij is, zo kun je onmiddelijk zien of je geslaagd bent of niet. De vragen die je fout beantwoord zijn kun je samen met de correct vragen terugvinden.

SUCCES:
De resultaten van elke test die je hebt afgerond worden aan de succescurve toegevoegd. Deze curve laat zien hoeveel je nog moet oefenen, voordat je er zeker van kunt zijn het examen te halen.

TIPS:
Alle belangrijke informatiepunten van iTheorie zijn onder Tips terug te vinden. Hier vind je ook veel tips en trucs over het rijexamen zelf.

HOGE SCORE:
Heb je een hoge score gehaald? Wij houden een lijst met hoge scores bij, dus stuur ons je resulaten en neem het stuur over.

Wil je meer over iTheorie weten, of heb je een technische vraag? Bezoek ons dan online op: http://www.itheorie.ch

Blijf op de hoogte op Twitter@iTheorieapp: http://twitter.com/iTheorieApp

Of wordt een fan op Facebook: http://tinyurl.com/ya38sps

Tags: itheorie, testi beni autoshkolla, itheorie facebook.

Recently changed in this version

Met iTheorie, heb je alle vragen die relevant zijn voor de theorieexamen in je zak. Dankzij de testsimulatie & praktijkmodus, is iTheory het ideale hulpmiddel om de op de theorieexamen voor te bereiden!


Comments and ratings for iTheorie België Rijbewijs

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!