Kinder LernenScreenshots

Description

Heb je gewacht voor de perfecte educatieve spelen? Hier komt het Kids Leren. is een lerende app waar uw kinderen kunnen spelen met alle letters, cijfers, vormen en rijmpjes. De perfecte app voor je kleintje leerervaring.
Preschool learning game is ontwikkeld onder het onderzoeksteam dat onderzocht op 500 studenten met hun behariour en jeugd fenomeen.
Iedere ouder weet dat er niets kinderen graag spelen met meer dan telefoons. Kinderen Leren is niet alleen leuk het is ook de perfecte app voor het helpen van uw kind om zijn of haar Alfabetten, cijfers, vormen en verschillende versjes leren door middel van de beste kinderspelen. De levendige kleuren en gemakkelijk te gebruiken touch screen zorgen voor een ervaring die is spannend en leerzaam voor uw kind.
Het haves geanimeerde Alfabetisch Ballen voor kinderen interessant om te spelen. Selecteren alfabet aan het ABC te leren. Door het selecteren van Alphabate, een kind kan geluid van Alphabate horen met fonetiek, die zullen helpen kind om ABC te leren met de daadwerkelijke geluiden.
kenmerken
• Het is perfect voor kleinste leerlingen
• Een schitterende verkenning van alledaagse voorwerpen
• Alles van Apple om Zoo, 0 tot 20, Basisvormen en Rhymes
• Plezier voor alle kinderen

Wat zit er in:
Interactieve Alfabetten en aantallen vliegen op het scherm met geluid
Getallen ---- Leuk om cijfers te leren
Zing mee met de alfabetten / ABC Song
Kids all time favoriete rijmpjes