FREE DOWNLOAD

Kungsgård

  • SEARCH TYPE
  FREE DOWNLOAD


  Screenshots

  Description

  Kungsgård – karriär sedan 1915
  Nu kan du hålla koll på Kungsgård direkt från din mobil! Du får snabbt och enkelt info om det som rör din klass, du kollar ditt schema, vad det är för mat samt vad som händer och är på gång på Kungsgård. Du hittar också telefon och mejl till skolan.
  ___________________________________________________________
  Att gå på Kungsgård har sedan 1915 varit vägen till en karriär. Idag är vägarna Ekonomi, Juridik, Handel, Turism samt sex olika Hantverk, (frisör, stylist, mode & design, florist samt inredning).
  Att välja Kungsgård innebär även att du utvecklar förmågan att möta samhällets och framtidens krav. Du får lära dig att lita till ditt kunnande och att tro på dig själv – att bli den du vill vara.
  Vår långa erfarenhet och vårt nära samarbete med det lokala näringslivet kombinerat med våra lärares höga kompetens och stora engagemang gör att du är väl förberedd för din fortsatta karriär efter gymnasiet, oavsett det innebär att gå vidare till högskola eller direkt ut i arbetslivet.
  Entreprenörskap är ett ledord och du får starta och driva ett UF-företag under gymnasiet. Vi erbjuder dig minst en grundläggande högskolebehörighet för att öppna upp så många framtidssäkra karriärvägar som möjligt. Att vi också diplomerar Gymnasieekonomer är ytterligare ett exempel på hur vi jobbar för din karriär.

  Tags: kungsgård mode design , möckelngymnasiet , vad är en kungsgård , gsgrd

  Users review

  from 2 reviews

  "Poor"

  2