MuisMeter-L

MuisMeter-L

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
MuisMeter-L voorziet in een eenvoudige manier om de voortgang van leerlingen in Muiswerk Online zichtbaar te maken. Schaf deze app alleen aan als u toegang heeft tot een lerarenaccount van Muiswerk Online! De app is uitsluitend bedoeld voor leraren.

LET OP: MuisMeter (dus zonder L) is een andere app voor ouders en verzorgers.

MuisMeter Leraar brengt de voortgang van alle individuele muiswerkers van uw school of sector mobiel in beeld. De werktijdengrafiek toont de werktijden voor een gebruiker in de afgelopen 9 weken en vergelijkt deze in de achtergrond met de gemiddelde werktijd van klasgenoten.

De analyse beschrijft in woorden wat de situatie is voor deze gebruiker voor dit vak. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: werktijd, werklocatie, werktijd vergeleken met de klas, gedrag wat betreft het afbreken van oefeningen, wel of niet halen van toetsdoelen, aantal gemaakte oefeningen en gemiddelde oefenscores.

Recently changed in this version

Tonen van uitgebreide werktijdinformatie van de lopende week, de voorafgaande week en de totale werktijd. Tevens sortering van leerlingen op deze samengestelde werktijdinformatie.


Comments and ratings for MuisMeter-L

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!