Vocea Animalelor Onomatopoeia

Vocea Animalelor Onomatopoeia

FREE

(3 stars)

(413)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Cum fac animalele? Câinele face "ham-ham". Puiul face "piu-piu". Vaca face "muuu!". Dar prepelița? sau găina? Dar cocoșul? Un joc de învăţare a sunetelor animalelor îndrăgit în special de copiii între 1 şi 2 ani, dar potrivit pentru copii de toate vârstele. Copiii vor învăţa numele diferitelor animale de la ţară cât şi sunetele pe care acestea le fac. Cu fiecare slide copiii vor vedea animalele iar la fiecare atingere vor afla sunetul pe care îl fac, cât şi onomatopeea corespunzătoare.

Animalele pădurii sunt disponibile prin in-app payment pentru numai 5 lei. Copiii se pot acum delecta cu lupul, bufnița, căprioara, broasca și alte 14 animale haioase.

Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating bun!
Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!

Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copiii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

Dorim să oferim o cale amuzantă şi intuitivă de a învăţa cifrele, număratul şi literele, desenatul şi coloratul, mărimi, forme şi imagini, diferenţe şi asemănări, animale şi multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor şi poveştilor noastre.
Înglobând cele cinci arii de dezvoltare: intelectuală, creativă, emoţională, dezvoltare fizică şi dezvoltarea socială platforma Kidsopia oferă un element ajutător pentru părinţi în procesul de educare al copiilor prin joacă.

Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

Limbi disponibile pentru descărcare: Română, Bulgară

Tags: aplicatii pentru copii animale, jocuri gratis animale, aplicatie sunete animale, cum fac animalele ham ham, jocuri pentru cu animale, jocuri pentru de descarcat cu animale, descarca jocuri pentru gratis animale, onomatopoeia vocea animalelor ggratis.

Recently changed in this version

UPGRADE MAJOR, care va permite în viitor descărcarea conţinutului în mai multe limbi. IMPORTANT: cei care au deja aplicaţia în limba română vor trebui să descarce din nou conţinutul (fără costuri adiţionale). Acest lucru este necesar datorită trecerii la noul format.

Pentru probleme de funcționalitate scrieți-ne la contact@kidsopia.ro


Comments and ratings for Vocea Animalelor Onomatopoeia
 • (43 stars)

  by Mihaela Matesoi on 29/11/2014

  Nu se poate debloca partea cu animalele padurii nici gratuit in campania de acum nici contra cost. Ce se poate face?

 • (43 stars)

  by Cristian Gae on 07/11/2014

  Dupa update fetita a constatat ca nu mai are acces la continutul deblocat in trecut prin campania "pantofiori veseli".

 • (43 stars)

  by Istrate Emanuel on 09/10/2014

  Fetitei mele de 10 luni ii place foarte mult. :)

 • (43 stars)

  by Alina Lungu on 01/05/2014

  nu se merita

 • (43 stars)

  by Stefan Rus on 05/02/2014

  Nici cu all view city+ nu sunt compatibile aplicatiile?

 • (43 stars)

  by Cristi Toth on 01/02/2014

  Excelent pt bebei

 • (43 stars)

  by Cocea Dumitru on 21/12/2013

  Si cu update-ul de sarbatori aceeasi manifest are :((

More comments