PitiClic - Sa invatam la ceas

PitiClic - Sa invatam la ceas by Infomedia Pro

$1.18

(3 stars)

(2)


Download for Android

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Copiii au foarte multe lucruri de invatat in primii ani de viata. Desi ei sunt dornici de cunoastere si pot asimila foarte multe cunostinte intr-un timp scurt, pentru parinti este o adevarata provocare sa ii invete tot ce este nevoie. Uneori, cei ce incetinesc ritmul sunt chiar parintii, care nu stiu cand si cum sa devina din parinti afectuosi profesori eficienti.

Fiecare dintre activitatile noastre zilnice este inclusa intr-un program, are o durata anume si este inclusa intr-un orar. Chiar si in ceea ce priveste cresterea si educatia copilului avem un orar strict de masa, de somn, de joaca. Ne uitam la ceas in fiecare zi de nenumarate ori si totusi, cand vine vorba sa invatam copilul sa citeasca ceasul, ne blocam. Cum sa il invatam ceva ce noi nu mai stim cum am invatat?

Programul de fata, dezvoltat de creatorul de aplicatii educationale Infomedia Pro, ajuta copilul sa invete la ceas, sa invete citirea orelor intr-un mod placut, distractiv, sa invete jucandu-se.
Copilul va invata ora fixa (cand minutarul este la 12), dar si ce inseamna si cand este "si jumatate".

Ii punem la dispozitie copilului un ceas, unul colorat si cu personaje indragite, care sa il motiveze sa invete citirea orelor si minutelor. PitiClic il va insoti pe parcursul intregului joc. Pentru ca pentru copil totul este un joc...

Ceasul educativ-interactiv este conceput special pentru copii, deoarece dezvolta intelegerea notiunii de timp si a masurarii sale, oferind o metoda originala de invatare a functionalitatii ceasului. El dezvolta inteligenta si creativitatea copilului, stimulandu-l pe acesta sa invete cat este ceasul intr-un mod placut.

Aceasta aplicatie ofera:
✔ activităţi pentru a îndeplini cerinţele esenţiale pentru etapa de baza
✔ o multime de variatii si distractie
✔ progres si o multimede exercitii

Succes!

Acest joc il va ajuta pe copilul tau sa-si dezvolte capabilitatile logice, viteza de gandire si de reactie, precum si istetimea.
Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.

Trăsături: *****

Conţinut educaţional

Distractiv și amuzant

Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații pentru iPhone si Android.

Pentru copii intre 4 si 7 ani.

Tags: piticlic, jocuri cu piticlic, piticlic jocuri, jocuri piticlic, jocuri cu piticlic demo, piticlic gratuit, descarcajocurilepiticlic, piticlic demo jocuri, sa invatam ceasul, piticlic sa invatam matematica.

Comments and ratings for PitiClic - Sa invatam la ceas
 • (48 stars)

  by David_45 on 25/11/2013

  Foarte bune aplicatiile educative Piticlic pentru copii! Cele de mate si romana sunt super, cei mici le adora!

 • (48 stars)

  by Iony_ioa on 24/05/2013

  Super aplicatie pentru prichindei! Tare simpatica si educativa! Se foloseste foarte usor si e 100% educativa.Multumim PitiClic!

 • (48 stars)

  by Oliv_C on 09/04/2013

  Foarte tare aceasta aplicatie educativa! E cea mai simpatica modalitate de a-i invata pe cei mici recunoasterea si citirea ceasului. Foarte prietenoasa aceasta jucarie educativa!

 • (48 stars)

  by simadaniela596 on 25/03/2013

  O aplicatie foarte simpatica si utila! De un real folos pentru parintii care vor sa-si familiarizeze micutii cu citirea ceasului, cifre si notiuni simple de matematica.