Puzzle cu Răţuşca

Puzzle cu Răţuşca

FREE

(4 stars)

(274)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Unul din cele mai atractive jocuri puzzle pentru copii!
O multitudine de puzzle-uri haioase împărţite pe trei niveluri de dificultate: unele uşoare de 9 piese, unele de o dificultate medie cu 16 piese şi unele mai complexe de 25 de piese. Toate puzzle-urile sunt inspirate de povestea "Răţuşca cea Urâtă" şi îi vor ajuta, într-un mod amuzant, pe copii să îşi exerseze şi dezvolte capacitatea de a corela imagini şi forme.

Vă place jocul nostru? Dacă da, daţi-ne un rating bun!
Comentarii? Sugestii? Vă ascultăm!

Kidsopia oferă o gamă largă de jocuri distractive şi modalităţi creative de a învăţa copilul lucruri noi.
Platforma Kidsopia este perfectă pentru micuţii de 2 şi 3 ani, pentru copii de grădiniţă (de la 4 la 5 ani) şi pentru cei care abia acum încep şcoala (6 şi 7 ani), prezentându-le multe din ideile de bază şi noţiunile pe care un copil trebuie să le înţeleagă şi să le stăpânească corect.
Kidsopia este o platformă educaţională bazată pe studiul UNICEF: “Repere Fundamentale pentru Învăţarea Timpurie a Copilului de la Naştere până la 7 ani” (RFIDT).

Dorim să oferim o cale amuzantă şi intuitivă de a învăţa cifrele, număratul şi literele, desenatul şi coloratul, mărimi, forme şi imagini, diferenţe şi asemănări, animale şi multe altele, toate prezentate prin intermediul jocurilor şi poveştilor noastre.
Înglobând cele cinci arii de dezvoltare: intelectuală, creativă, emoţională, dezvoltare fizică şi dezvoltarea socială platforma Kidsopia oferă un element ajutător pentru părinţi în procesul de educare al copiilor prin joacă.

Ne-am bazat pe exerciţiu şi practică ca fundament în procesul de învăţare al domeniilor precum ştiinţă (matematică, geometrie, fizică, chimie), biologie (corpul uman, animale, plante), artă (colorat, desenat, pictat), logică (puzzle-uri de imagini şi cuvinte), dezvoltarea emoţională (conştiinţa de sine, încrederea în sine, moduri de a face faţă şi a înţelege sentimentele).
Cu ajutorul platformei Kidsopia copilul va trece printr-un proces constând în 3 etape:

1. Acumularea şi înţelegerea noilor concepte.
2. Fundamentarea acestor noţiuni prin procesul de exersare.
3. Dezvoltarea capacităţii de a recunoaşte, asocia şi aplica aceste noi informaţii.

Scopul aplicaţiilor din Kidsopia este ca cei mici să înveţe într-o manieră relaxată, jucăuşă şi inteligentă conceptele expuse mai sus.

Mai multe detalii pe: www.kidsopia.ro

Limba: Româna (România, Moldova)

Tags: cifrele atractive, puzzle cu ratuste, puzzle pentru copii, puzzle copii, povestea lebedelor video, jocuri demo de logica, ruca em portugues, povestea lebedelor, jocuri puzzle ipod gratis full version, povestea transformarii lebedei.

Recently changed in this version

UPGRADE MAJOR, care va permite în viitor descărcarea conţinutului în mai multe limbi. IMPORTANT: cei care au deja aplicaţia în limba română vor trebui să descarce din nou conţinutul (fără costuri adiţionale). Acest lucru este necesar datorită trecerii la noul format.
Pentru probleme de funcționalitate scrieți-ne la contact@kidsopia.ro


Comments and ratings for Puzzle cu Răţuşca
 • (66 stars)

  by Bogdan Gogu on 27/12/2014

  Pe langa faptul ca se blocheaza unele piese cand incerc sa le plasez, unele nu apar deloc, nici macar atunci cand nu mai ramane de pus decat o piesa...

 • (66 stars)

  by Cristina Postaru on 24/04/2014

  Toate aplicaţiile de la Kidsopia sunt super!

 • (66 stars)

  by Bogdan Paval on 13/09/2013

  Foarte bine si profesionist facute!

 • (66 stars)

  by Ela Nymph on 11/08/2013

  Supertareee!

 • (66 stars)

  by Adrian Cheteles on 10/03/2013

  super ok pentru copii

 • (66 stars)

  by MyCountry RO on 08/03/2013

  Tare tare frumos

 • (66 stars)

  by János G. on 08/03/2013

  Tare dragute puzzleurile

More comments