Sf. Spiridon

Sf. Spiridon

FREE

(5 stars)

(43)


Download for Android

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Aplicatia Sf. Spiridon pentru smartphone este pentru toti cei care doresc sa asculte sau sa recite cu voce sau launtric acatistul Sfantului Ierarh Spiridon.

Aplicatia Sf. Spiridon face parte din seria de aplicatii Colectia ORTHODOXIA , care va cuprinde un numar de 10 aplicatii dedicate mai multor sfinti ortodocsi sau invataturii despre Sfanta Liturghie si Sfanta Biserica.

Intr-o vreme in care omul, persoana este desfigurata si vanduta intr-un context numit generic marketing, intr-o vreme in care individului nu i se mai permite si nu i se mai ofera invitatia de descoperi latura sa launtrica ce-si asteapta redescoperirea, intr-un moment in care a fi autentic si vertical este impotriva "normalitatii" unei societati in deriva, lansam Colectia ORTHODOXIA pentru toti cei care vor sa redescopere frumusetea rugaciunii ortodoxe, a tradatiei ortodoxe, sa se redescopere pe sine in relatia cu Dumnezeu si cu ceilalti: familie si societate.

Aplicatia Sf. Spiridon ofera posibilitatea de a asculta rugaciuni sau acatistul Sfantului, lecturarea acatistului, viata Sfantului, invataturi ortodoxe, interviuri video si audio (Parintele Staniloae), icoane ale Sfantului, precum si modul ghidat de a ajunge la Biserica Sfantul Spiridon cel Nou din Bucuresti in care se afla o parte din Sfintele Moaste.

Aplicatia ruleaza pe Android si estimam ca in urmatoarele saptamani va fi publica si in App Store pentru utilizatorii de iPhone.

Tags: sf parascheva aplicatie mobile outlook srl, sfantul spiridon, sf spiridon, sf.spiridon, wallpaper cu sf spiridon, sf parascheva aplicatii mobile outlook srl, acatistul sfantului ierarh spiridon, acatistul sf spiridon, datine de sfintu spiridon, wallpaper sfantu spiridon.

Comments and ratings for Sf. Spiridon
  • (74 stars)

    by pierre youhanon on 01/02/2014

    Syria

  • (74 stars)

    by Theodor Postelnicescu on 05/11/2013

    Aplicația este interesantă ca și concept, dar a-și prefera sa fie rezidenta în tableta / telefon, decât sa am nevoie sa ma conectez la internet mereu.