Shenjat e Trafikut

Shenjat e Trafikut

Add this app to your lists
Nga ky aplikacion mund ti mësoni shenjat e trafikut, të mësoni disa rregulla bazë të trafikut si dhe të testoni njohurit e juaja dhe miqve tuaj rreth shenjave të trafikut. Suksese

Aplikacioni u punua në bashkëpunim me Arbnor Halilin

Tags: shenjat e trafikut, shenjat e trafikut -rrezikut, shenjet e trafikut.

Comments and ratings for Shenjat e Trafikut

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!