Super Spelling Lite NL

Super Spelling Lite NL

FREE

(3 stars)

(15)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Super Spelling heeft de gameplay van arcade game, waarin beloningen en prestaties centraal staan. De bedoeling is zoveel mogelijk games te unlocken en een zo hoog mogelijke score te halen.

Alle woorden in het spel worden ondersteund door een afbeelding. Het doel van de app is om de afbeelding te herkennen en het woord te spellen met de letters uit het alfabet. Het spel bestaat uit 4 levels van 15 games en iedere game bevat 3 woorden.

Het is de bedoeling om woorden te maken bij de afbeeldingen die je ziet. Sleep de juiste letter in het juiste vakje onder de afbeelding. Om het iets makkelijker te maken voor de jongste spelers kunnen de letters en de vakjes een kleurtje krijgen

Naarmate het spel vordert worden de woorden moeilijker. De moeilijkheidsgraad van de woorden in ieder level sluit aan bij de taalmethode die kinderen op de basisschool volgen.

Aanpassen aan je eigen voorkeuren

Via de instellingen kan de app worden aangepast aan eigen voorkeuren. Hier kun je de kleurenhulp aan of uit zetten. Ook kan je instellen of het inschakelen van de letterhulp van invloed is op de score. Je kunt zelfs het spel compleet spiegelen. Zo spelen linkshandige kinderen net zo makkelijk.

Ieder spel start met 3 sterren. Als je een foutje maakt gaat er een ster van je score af. Ook het inschakelen van letterhulp kan je een ster kosten. De speler met de meeste sterren wint natuurlijk!

In deze lite versie kunnen alleen de eerste zes games van heet eerste level gespeel worden. Je krijgt dus bijna 20 woorden om uit te proberen.

Dit spel speelt het best op een tablet, maar is door kinderhanden ook prima op je smartphone te spelen.

Tags: super spelling, super spelling lite.

Recently changed in this version

* Klein schalingsprobleem opgelost
* App sluit af na druk op back - of home button
* Muziek gaat uit bij ontvangst telefoongesprek

* Hardware acceleratie voor betere performance
* Captive runtime voor eenvoudige download

* Versie 1.043 update voor achtergrond geluid optimalisatie
* Versie 1.044 update voor achtergrond afbeelding positionering


Comments and ratings for Super Spelling Lite NL

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!