Virtual Teacher

Download Virtual Teacher Virtual Teacher icon

Virtual Teacher

by: Besplay Mobile

FREE DOWNLOAD 8.6 96

8.6 Users
rating

Screenshots

Description

Educative App for kids from 3 to 12 years old. With this amazing app they might learn, alphabet, words, numbers, counting, vegetables, animals, fruits, and play several kids games. Application is free of charge to download and use completely.

Also this app is in Albanian language.

Aplikacion edukativo arsimore, i pari i ketij lloji ne gjuhen shqipe i pershtatur per moshat 3-12 vjeqare. Aplikacioni permban me teper se 100 mundesi mesimi duke i ndare ne mesime te shkronjave, fjaleve, numrave, pemeve, perimeve, shtazeve si dhe pjesa e argetimit permes lojrave. I tere aplikacioni eshte falas dhe i teri ne gjuhen shqipe

Users review

from 96 reviews

"Great"

8.6