Соновник

Соновник

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Соновник for Android screenshot
View bigger - Соновник for Android screenshot
View bigger - Соновник for Android screenshot
View bigger - Соновник for Android screenshot
Поради технички проблеми, еве го стариот добар соновник-со нова инсталација!

Дознајте го значењето на вашите соништа!
Ова е апликација која ќе ви помогне при толкувањето на вашите соништа, со голем број на толкувања со што ќе можете брзо и лесно да ги толкувате истите.

Апликацијата содржи околу 2000 поими и над 8000 толкувања на истите.

За било какви прашања, предлози и слично контакт на емаил
------------------------------------------------------------

Interpret your dreams!
This is an application that will help you in interpreting your dreams, with a large range of interpretations so you can quickly and easily interpret them, and get the message from your dreams.

***This app is for Macedonian android users***
***Оваа апликација е наменета за Македонските корисници на андроид***

Recently changed in this version

Поправена графика и перформанси, додадени нови толкувања на сонови!


Last activity on Соновник
Comments and ratings for Соновник
 • (69 stars)

  by Petar Todoroski on 02/10/2013

  Bas dobra aplikacija, super dizajn, zadovolitelna sodrzina :) bravo, samo napred.

 • (69 stars)

  by Ненад Начковски on 30/08/2013

  Убава замисла, прекрасен дизајн. Отстрани ги рекламите што го „силуваат“ соновникот. Нема ништо поубаво од чиста програма.

 • (69 stars)

  by Ненад Начковски on 30/08/2013

  Убава замисла, прекрасен дизајн. Отстрани ги рекламите што го „силуваат“ соновникот. Нема ништо поубаво од чиста програма.

 • (69 stars)

  by aleksandar andonovski on 11/07/2013

  Petka :D

 • (69 stars)

  by viktor van on 30/06/2013

  Mnogu mi pomogna vo otkrivanjeto na znacenjeto na sonovite

 • (69 stars)

  by Nikola Ilievski on 22/02/2013

  Одлична за на сабајле...

 • (69 stars)

  by Nick Ilievski on 22/02/2013

  Одлична за на сабајле...