Albanian Screen Live Streaming

Albanian Screen Live Streaming

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - Albanian Screen Live Streaming for Android screenshot
View bigger - Albanian Screen Live Streaming for Android screenshot
View bigger - Albanian Screen Live Streaming for Android screenshot
Me ane te ketij aplikacioni mund te ndiqni Live Televizionin Albanian Screen ne cdo moment.

App eshte zhvilluar nga Departamenti i teknik i Albanian Screen.

Ju lutemi per probleme na shkruani ne tech_department@albanianscreen.tv dhe jo ne review.

Tags: albanian screen live, albanian screen, albanian screen live stream, google albanian screen live, albanian screen livestream, tv albanian screen, albanian screen muzike, as live albania acreen, albanian screen streaming, albanian screen live 1001 net.

Last activity on Albanian Screen Live Streaming
Comments and ratings for Albanian Screen Live Streaming
 • (69 stars)

  by A Google User on 08/04/2014

  "sirry the video cannot be played"

 • (69 stars)

  by Eva Nuri on 18/07/2013

  Nje program shume i mire.

 • (69 stars)

  by Lira Kapshtica on 19/06/2013

  This is an amazing program. Great Job

 • (69 stars)

  by mariglent mandija on 15/06/2013

  Great job ! Bravo Agli Panci

 • (69 stars)

  by Olsi Kondillari on 03/03/2013

  Per faktin se eshe tv i pare edhe per smartphone

 • (69 stars)

  by drini lamaj on 02/03/2013

  Funksjonim perfekt llap keci

 • (69 stars)

  by Mirka Trifoni on 27/02/2013

  I like this ap very match