Alunan ZikRullahScreenshots

Description

Alunan ZikRullah Audio Terbaik.

"Alunan ZikRullah" Android free application for for referral and learning purpose. I hope your enjoy, please comment on our software so that we can learn and develop better software in the future .. These application Never Hosts Mp3 & Videos Files !

Alunan ZikRullah makanan rohani untuk manfaat kita bersama..Semoga usaha kita diberkati allah.

Perhatian, koleksi ini adalah untuk koleksi peribadi sahaja untuk dikongsikan sebagai pembelajaran dan amalan harian anda. Jika ada sebarang penambahan atau kekurangan, sila laporkan pada admin di bahagian Contact.

Adalah menjadi suatu amalan yang baik seandainya zikir-zikir, doa-doa seperti ini diamalkan secara istiqamah di samping diperkembangkan di kalangan anggota keluarga terdekat, jiran tetangga dan sahabat handai. Zikir dan doa seperti ini jika diamalkan dengan penuh ikhlas dan rasa tanggungjawab dengan izin Allah dapat membantu di dalam memanfaatkan masa supaya tidak terjebak dalam aktiviti-aktiviti yang melalaikan.

Mudah-mudahan amalan zikir dan doa seperti ini dapat menjadi sumber keberkatan di dalam usaha membina generasi ummah supaya benar-benar menjadi pejuang Islam dan mengingati kebesaran Allah swt. Insya Allah.

ps: Jangan Lupa beri rating dan komen yang membina dan share pada keluarga dan kawan-kawan anda.. terima kasih

Tags: zikrullah , zikrullah di , alunan zikrullah

Users review

from 320 reviews

"Awesome"

9.6