AstroLogScreenshots

Description

AstroLog este singura aplicatie romaneasca ce ofera zilnic informatii privind bioritmul utilizatorului sau al oricarei alte persoane, precum si informatii de baza privind influentele generale ale planetelor asupra unei persoane, in functie de data, ora si locul nasterii.
Informatiile sunt in limba romana si sunt oferite de astrologi atestati, membri ai Asociatiei Astrologilor din Romania, organismul oficial al comunitatii astrologilor romani.

Ai posibilitatea de a-ti salva profilul tau sau al prietenilor, pentru a avea acces rapid la informatiile oferite de aplicatie privind o persoana sau alta.
Introducand data, ora si locul nasterii unei persoane, poti afla informatii privind:
- ascendentul persoanei
- influenta planetelor clasice (personale) in functie de pozitia in semne (zodii)
- influenta planetelor moderne (transpersonale) in functie de pozitia in semne (disponibil numai in varianta PRO)
- influenta tuturor planetelor in functie de pozitia lor in in casele astrale (disponibil numai in varianta PRO)
Tot in varianta PRO poti avea acces si la harta astrala (astrograma) – un desen care ilustreaza pozitiile planetelor pe cer la data, ora si locul unei persoane, cea definita in profil.

Informatiile oferite sunt generale si nu reprezinta o sinteza adaptata unicitatii fiecarei persoane. Pentru o astfel de analiza personalizata, am inclus in aplicatie si functia "Consultatie", prin care utilizatorul poate contacta un astrolog profesionist din Romania, membru sau agreat de AAR (Asociatia Astrologilor din Romania), caruia ii poate solicita o consultatie privata.

Tags: astrolog , astrolog 5.4 pt , zodii

Users review

from 48 reviews

"Great"

7