BancuriScreenshots

Description

Colectie de peste 4000 de bancuri romanesti

Utilizarea aplicatiei Bancuri

Bancuri este o aplicatie simpla si utila care iti ofera posibilitatea de a gasi cele mai amuzante bancuri dintr-o lista de peste 4000 de bancuri romanesti.
Foloseste aplicatia ca si propria ta baza de date cu bancuri in limba romana.

Pentru utilizarea aplicatie urmeaza pasi urmatori:

- Selecteaza categoria de bancuri care doresti sa o vizualizezi
- Selecteaza bancul din lista de bancuri pentru categoria selectata
- Citesta bancul, iar daca iti place si doresti, trimite-l prietenilor prin SMS. Navigheaza la bancurile urmatoare folosind butoanele de navigare.

Rasul este medicamentul secolului XXI. Orice gluma, banc romanesc sau o întâmplare amuzanta sunt binevenite după o zi dificila de munca si nu numai.
Aceasta aplicație este precum un izvor nesecat de ras si voie buna disponibil non-stop pe device-ul tau. Dispunand de o gama variata de bancuri si glume aplicația are scopul de a te binedispune constant in orice zi si la orice ora. Eroii tai preferati, bula, strula , vasile, ion si maria, un moldovean, un oltean un ardelean, sunt doar câțiva din "artistii" umorului romanesc care te vor face sa razi in hohote.
Dacă nu ești un maestru in a spune bancuri sau nimeni nu rade la glumele tale aceasta este șansa ta sa te auto-perfectionezi cu cele mai tari bancuri zi de zi.
Organizează cu prietenii concursuri de bancuri si vei fi surprins de audiență pe care o vei avea spunând bancurile din aceasta aplicatie. Cu aceasta aplicație instalata ești abonat la peste 4000 de bancuri romanesti care te vor tine ocupat. Si nu uita: zâmbeste, rade, rade in hohote si bucura-te de viata. Viata este scurta, merita traita razand.

Bucurate de cat mai multe Bancuri!

Tags: bancuri , aplicatii bancuri in romana , bancuri romana , findus .glume , descarca gratis bancuri pt

Users review

from 174 reviews

"Great"

7.8

Users activity

Lospa

by Lospa

Downloaded

Constantin

by Constantin

Downloaded

Roman

by Roman

Liked

Roman

by Roman

Downloaded

Sebastian

by Sebastian

Downloaded

Marius

by Marius

Downloaded

Adrian

by Adrian

Downloaded

Gabriel

by Gabriel

Downloaded

Gabriela

by Gabriela

Downloaded