Bib app Londerzeel

Bib app Londerzeel

100 - 500 downloads

Add this app to your lists
Wij willen in de zakken van de mensen zitten. Niet om er geld uit te halen, maar om onze diensten erin te steken !

Zoek in onze catalogus via tekst, probeer er tegen te spreken of scan een ISBN-nummer, EAN-code of barcode. Verleng tot twee keer supersnel de uitleentermijn van uw materialen. Reserveer onze nieuwste aanwinsten (reservatiekost: 0,80 euro) en we houden ze voor u opzij!

Lees het bibnieuws op onze blog. Rij met Google navigatie naar de bib. Wordt ook op Facebook onze vriend. Geniet van onze bekroonde Flickr fotocollecties en van de Youtube filmpjes. Of spring op je fiets en volg onze "Poot in open lucht" fietsroute, in de voetsporen van Rik Poot.

Om de basisfuncties van onze app te activeren moet 'App Inventor Extender' op uw toestel geïnstalleerd zijn. Wanneer dit ontbreekt, dan zal u bij het opstarten automatisch naar de Market worden gebracht, om deze gratis app te installeren.

Tags: bib app londerzeel, bib londerzeel, londerzeel bib inventor, eerste b.i.b., bibapp, app inventor extender, www.taxi londerzeel.

Recently changed in this version

Dit is de allereerste versie van onze bib app. Dat er nog velen mogen volgen! Werkt er iets niet goed op jouw toestel? Laat ons weten wat beter kan, en we doen ons best in de volgende versie: bibliotheek@londerzeel.be


Comments and ratings for Bib app Londerzeel

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!