Cineplexx Makedonija

Cineplexx Makedonija

FREE

(4 stars)

(313)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.
Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!
Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

Cineplexx – доживеј го вистинското кино! “

Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
• Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.

• Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

• Пребарајте ги нашите кина во ваша близина и информирајте се за кино програмата и тековните настани во киното.

• Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!

Tags: simla nazıroğlu.

Recently changed in this version

- отстранување на грешки
- оптимизирани трејлери


Comments and ratings for Cineplexx Makedonija
 • (64 stars)

  by Gorgi Dungevski on 03/05/2015

  Preku aplikacijata nemoze da se rezervirat karti za nitu edna proekcija....

 • (64 stars)

  by Haris Abd on 03/02/2015

  Wtf? Ja nema opcijata moi bileti

 • (64 stars)

  by Lazar Dimovski on 19/12/2014

  Koga ke selektirame kino programa (ne od levoto meni) bez razlika dali sme najaveni ili ne, crush-nuva aplikacijata...

 • (64 stars)

  by Dinko Bejtovic on 13/12/2014

  Ne rabotii...!!

 • (64 stars)

  by Maksim Sarafimovski on 05/12/2014

  Ok e sega

 • (64 stars)

  by Nikola Popovski on 25/11/2014

  Druze isperi me

 • (64 stars)

  by Ѓорѓи Аспровски on 21/11/2014

  Апликацијава е многу нестабилна, се гаси кога ќе и текне...

More comments