Cineplexx Makedonija

Cineplexx Makedonija

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.
Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!
Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

Cineplexx – доживеј го вистинското кино! “

Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
• Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.

• Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

• Пребарајте ги нашите кина во ваша близина и информирајте се за кино програмата и тековните настани во киното.

• Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!

Tags: simla nazıroğlu.

Comments and ratings for Cineplexx Makedonija
 • (67 stars)

  by Atanas Sokolovski on 31/03/2014

  Mi se dopaga

 • (67 stars)

  by Tode Kasapinov on 12/01/2014

  Mnogu dobra aplikacija, funkcionalna so visoka preglednost na informaciite.Prodolzete taka.

 • (67 stars)

  by Жарко Каранфилов on 07/01/2014

  Имам проблем со вакви апликации. Знаете зошто? Од проста причина што е правена колку да постои. Нема swipe нема видливи категории, лагува при скролање и ред други работи... 2014 година дое Коце Трајановски има подобра апликација од ова. Дури и две ѕвезди

 • (67 stars)

  by Жарко Каранфилов on 07/01/2014

  Имам проблем со вакви апликации. Знаете зошто? Од проста причина што е правена колку да постои. Нема swipe нема видливи категории, лагува при сÐ

 • (67 stars)

  by Ljupco Jurukovski on 07/01/2014

  Ama toa biranjeto mesto koga rezervirash vi e uzhas... Nemora da bide so klikanje, neka bide i so biranje od drop down... Sredete go toa i carevi ste.

 • (67 stars)

  by Dusan Merdzanovski on 17/12/2013

  Glupa app!

 • (67 stars)

  by Simla Naziroglu on 07/03/2013

  Ne raboti