Cineplexx Makedonija

Cineplexx Makedonija

FREE

(4 stars)

(180)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.
Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!
Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

Cineplexx – доживеј го вистинското кино! “

Cineplexx Android Ве води низ филмскиот свет на Cineplexx во Македонија!
• Искористете го Вашиот практичен водич низ светот на филмот преку кој ќе можете да го погледнете распоредот на филмската програма на нашите кина Cineplexx Скопје, да резервирате влезници и да ги погледнете најавите за најновите филмови.

• Преку апликацијата можете да ги дознаете сите информации за најновите филмови, нивната содржина и глумците кои играат во нив, проследени со голем број фотографии и трејлери.

• Пребарајте ги нашите кина во ваша близина и информирајте се за кино програмата и тековните настани во киното.

• Апликацијата Ви пружа и корисни информации за посебните настани во киното, како што се Женската вечер, Машката вечер, Семејниот викенд, филмскиот вторник, преносите на опери, балет и спортски натпревари!

Tags: simla nazıroğlu.

Recently changed in this version

Перформанси и стабилност


Comments and ratings for Cineplexx Makedonija
 • (66 stars)

  by Blagoj Achevski on 21/05/2014

  Povtorno nemoze da se biraat sedista.

 • (66 stars)

  by Enes Iseinov on 17/05/2014

  Nestartuva ??

 • (66 stars)

  by Viktor Stojanovski on 15/05/2014

  Новата верзија има значителни подобрувања и веќе почнува да личи на квалитетна Андроид апликација

 • (66 stars)

  by Dimitar Vasilev Jr. on 04/05/2014

  Nov update. Ne moze da s.e vrsi rezervacija nitu da se biraat sedista. Nevozmozno e da se rezervira preku apikacijata Ve molam vratete ja starata aplikacija!

 • (66 stars)

  by Riste Stojanoski on 03/05/2014

  Воопшто не функционира апликацијата... Едноставно не се стартува... Оправете ја па да видиме што е.

 • (66 stars)

  by Donce Ilijoski on 28/04/2014

  Nevozmozno e da se koristi novava aplikacija, starata bese podobra

 • (66 stars)

  by Boris Svetiev on 22/04/2014

  После апдејтот многу работи се фалични. Фалат филмови во програмата