De Leukste MoppenScreenshots

Description

Een mooie app met moppen waar je echt om moet lachen. Moppen worden goed gelezen en bekeken, voor ze geplaatst worden. Hierdoor maken wij de naam van deze app: De LEUKSTE moppen, ook echt waar. In deze app zul je weinig tot geen flauwe moppen tegenkomen waar je totaal niet om moet lachen.

Als je deze app gebruikt ga je akkoord met onze EULA, zie http://sherdle.com/eula

Waarom de beste moppen:
-Zorgvuldig uitgekozen moppen!
-Meer dan alleen moppen ook grappige plaatjes!
-Verras jezelf, er zijn geen categorieën!
-De lichtste moppen app in de Play Store!
-Deel de mop, door de mop te selecteren (alleen 3.0 - 4.x)!
-GEEN advertenties!
-Zelf moppen insturen!
-Gratis ondersteuning
-En binnenkort nog meer!

Dit is de lichtste moppen app (108kb!) in de Play Store terwijl het toch de moppen app is met de meeste functies, je kunt namelijk meer dan alleen moppen lezen.

De app biedt de mogelijkheid om zelf moppen in te sturen. Alleen echt leuke moppen worden geplaatst. Mochten er niet genoeg moppen worden ingestuurd, dan worden de moppen van moppen sites afgehaald. Onder de moppen komt dan uiteraard een bronvermelding te staan.

Plaatjes zijn afkomstig van sites zoals 9gag.com.

Sommige moppen kunnen vrij grof zijn, daarom raden wij gebruik voor kinderen onder de 12 jaar af.

Bij de meeste moppen apps zie je dat de moppen zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Wij hebben dit expres niet gedaan, omdat het juist leuk is als allerlei verschillende soorten moppen door elkaar staan.

Graag horen we van jou wat je van de App vindt. Vind je sommige moppen bijvoorbeeld niet leuk, zit er een fout in de app, of heb je andere ideeën en tips? Laat het ons weten! Mail naar moppen@sherdle.com! Als je vanaf je pc een mop wilt insturen kan je dit ook doen via dit e-mail adres, vermeld dan wel je Voornaam en je Woonplaats bij de mop. Deze gegevens komen onder de mop te staan.

Tags: Moppen, Jokes, Grappen, Nederlands, Grap, Grappig, Mop, Lachen, App, Applicatie, NL, Nederlandse, Dutch, 9gag, plaatjes, humor, afbeeldingen, 9gag.com

Tags: leuke moppen leuke moppen , de mooiste vis van de zee , grappige afbeeldingen , moppen , ek moppen , leuke moppen , ek grappen , grappige moppen , leukste moppen

Users review

from 46 reviews

"Good"

6.6