Demajors Radio

Demajors Radio

1,000 - 5,000 downloads

Add this app to your lists
Indonesia's 24 hours Radio Online Station, demajorsradio.com plays the greatest local and international hits from various genres, along with the fun quizzes and programs.

Now you can enjoy the radio via Android complete with Radio Streaming, Integrated Social-Media, Share Activities to Twitter & Facebook, and Latest Updates Notification right from demajors radio!

Listening to demajorsradio.com, just a click away!

Tags: demajors radio, demajorscom.

Screenshots Demajors Radio
View bigger - Demajors Radio for Android screenshot
View bigger - Demajors Radio for Android screenshot
Comments and ratings for Demajors Radio
  • (72 stars)

    by Arief Arfiansyah on 24/09/2013

    Yang harus diperbaiki cuma 1 nih,app nya support di minimize dongg

  • (72 stars)

    by Bayu Fajar on 23/05/2013

    bagus bgt nih radio tp app nya UI nya lebih di bagusin lagi yaa... soal nya untuk galmin belum fix nih semua icon nya di layar, sukses deh buat demajors radio :)

  • (72 stars)

    by Zubin Mehta on 17/05/2013

    Yaitu judul lagu sama nama artisnya ga keluaaar. Tolong diperbaiki yaa Demajors Radio :) terima kasiiihh \m/

  • (72 stars)

    by adhitia permana on 15/05/2013

    App yg bagus, memudahkan buat ndengerin demajors dimanapun :) Tp song title-nya gak mau keluar,pdhl kl dinuka via web,muncul" aja tuh,, please fix it :)

  • (72 stars)

    by Aku Berkarat on 05/02/2013

    Sepanjang Hari disuguhi musik yang benar-benar Yahud !

  • (72 stars)

    by A Google User on 18/11/2012

    Keren, sukses demajors

  • (72 stars)

    by galih on 22/04/2012

    Go download it! You'll find out that your listening to the best playlist mixed by the good DJ