DOWNLOAD  $0.99

Fabula: PUIUL si BOBOCUL

  • SEARCH TYPE
  DOWNLOAD  $0.99


  Screenshots

  Description

  ***** „Puiul şi bobocul” este o aplicaţie extrem de interesantă şi distractivă care rulează pe mai multe platforme: iPhone, Android, PC. Aplicaţia a fost dezvoltată de Infomedia Pro în 2011 şi se adresează în special copiilor, dar poate fi testată şi de adulţii curioşi.
  Având în vedere specificul programelor realizate de Infomedia Pro, această aplicaţie nu putea să facă excepţie de la regulă, având prin urmare un caracter educaţional. La baza acesteia stă clasica poveste „Puiul şi bobocul” a autoarei Mirra Ginsburg.
  Prezentată într-o grafică atractivă şi viu colorată, povestea are un scop educativ, urmărind atât dezvoltarea personalităţii celor mici dar şi a abilităţilor artistice, sociale, şi descoperirea lumii înconjurătoare.
  Aplicaţia oferă fiecărui copil posibilitatea de a parcurge povestea independent, într-un ritm propriu, dar şi de a petrece timpul în mod plăcut colorând planşe inspirate de poveste.
  În cazul în care copiii sunt amatori doar de colorat, pot accesa direct planşele de colorat din meniul aplicaţiei. De asemenea, este important de ştiut că programul pune la dispoziţia utilizatorilor o gamă variată de planşe de colorat ce pot fi răsfoite prin apăsarea repetată a butonului destinat acestei activităţi.
  Pentru mai multe produse software educaționale căutați Colecția PitiClic.

  Trăsături: *****

  Conţinut educaţional
  Planşe de colorat diferite
  Ajută la dezvoltarea vocabularului şi a personalităţii
  Distractiv și amuzant

  Dezvoltatorul acestei aplicații este deja binecunoscut pentru software-ul educațional, interactiv ce se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 11 ani, de asemenea și pentru alte aplicații Android.

  Users review

  from 5 reviews

  "Poor"

  2