FILMI IM

FILMI IM

FREE

(4 stars)

(289)


Download for Android Like

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
FILMI IM:
Support: http://devapk.reticulasoft.com/
==============================
Development.apk: V 1.2.1
----------------
http://www.facebook.com/development.apk
----------------
Filmi Im new Update: Albanian Movies
Filmi im is an online application for watching HD movies.
Filmi im is an Albanian (Albania) edition (HD movies with Albanian Subtitles).
This application will update the movie titles frequently.
Dev.apk is working on 3D online move version of this app (to be watched on phones like Evo 3D).
ALBANIA - ALBANIAN SUBTITLES - TITRA SHQIP
-----------------
Pershkrim shtese per Shqiperine dhe Shqiptaret:
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Flixster.al ka per qellim argetimin duke ofruar filma me cilesi superiore. Teknologjite e perdorura nga flixster.al jane fjala e fundit e arritjeve ne fushen e internetit. Ne Ofrojme filma HD dhe per her te pare ne shqiperi edhe ne bote OFROJME FILMA 3D ONLINE. Teknologjia 3D streaming (online) eshte perdorur edhe me pare nga youtube apo disa faqe te tjera te vogla por asnjera nuk Ofron Filma, kshu qe ne jemi te Paret. Ne Do i japim Ballkanit ate qe u eshte privuar nga faqet e medha nderkombtare qe kane sherbim te ngjashem por qe nuk e ofrojne ne Ballkan.

Tags: filma te huaj me titra shqip, filmi im lista filmave, filmi.im, filma te huaj, filma te fundit me titra shqip 2013, filma me titra shqip per, filmi im, filma te vjeter me titra shqip, filma te huaj titra shqip, www.filmiim.com shkako.

Comments and ratings for FILMI IM
 • (56 stars)

  by Nesti Best on 20/03/2014

  Me vjen keq po nuk meriton me shum se nje yll :(

 • (56 stars)

  by Leo ko on 14/03/2014

 • (56 stars)

  by Christian Chriss on 14/03/2014

  It's not working !!!

 • (56 stars)

  by Endrit Kadrijaj on 11/02/2014

  Spo ban o kojshi

 • (56 stars)

  by Monique Kyles on 07/12/2013

  It very dum

 • (56 stars)

  by Beso Hoxha on 13/09/2013

  Filmat e huaj nuk i hap fare...

 • (56 stars)

  by Abi Zekaj on 04/06/2013

  aplikacioni ka vetem 6 filma te vjeter

More comments