Filmi Shqip

Filmi Shqip

FREE

(4 stars)

(31)


Download for Android Like

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists

+ By The Shelter's Voice

View bigger - Filmi Shqip for Android screenshot
View bigger - Filmi Shqip for Android screenshot
View bigger - Filmi Shqip for Android screenshot
"Filmi Shqip"
Eshte nje aplikacion qe i kushtohet filmit shqip.

Filmat qe jane te vlefshem per tu pare qe tani ne aplikacionin "Filmi Shqip"
Jane si me poshte

1- "Zonja Nga Qyteti"

2- "Nje Shoqe Nga Fshati"

3- "Perralle Nga e Kaluara"

4- "Beni Ecen Vete"

5- "Kapedani"

6- "Mengjese Lufte"

7- "Zevendesi i Grave"

8- "Balle Per Balle"

9- "Dy Here Mat"

Por nuk do mbetet me kaq "Filmi Shqip" eshte nje aplikacion qe do te perditesohet ne
vazhdimesi me filma te rinj.
Urojme qe te gjithe qe do shkarkojne aplikacionin "Filmi Shqip" te provojne kenaqesine
me te cilen ne e ndertuam kete aplikacion.

"Filmi Shqip" ne asnje rast dhe per asnje arsye nuk reklamon te drejta mbi veprat e paraqitura
prej tij.
"Filmi Shqip" eshte nje aplikacion qe eshte munduar te paraqese ne menyre sa me te
organizuar veprat qe tashme jane te publikuara ne rrjete sociale si "youtube" nen licensen e
veprave publike.

Comments and ratings for Filmi Shqip

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!