Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

IM3 Java Rockin'Land

IM3 Java Rockin'Land

500 - 1,000 downloads

Add this app to your lists
Java Rockin’land is calling you out! This is the biggest rock festival in Indonesia with a bunch of Indonesian and International musicians. If you want to get any info about this event wherever you are, then you should get Java Rockin’land mobile app on your smartphone. This mobile app equipped with four main features which will guide and accommodate you before and during the event. Tap the top left of your screen to see those features.

The first one is Festival Info, this is a multifunction feature. You can get information about how to get a ticket, Maps and Direction, News. You can also check official website Java Rockin’land 2013 through this app.

Feature Artist on Java Rockin’land mobile app helps you to get information about your favorite artist based on Indonesia and International musicians. Just write down the name and you’ll get the info.

Schedule of this app will help you to get information based on date or stage. You also able to save the schedule into your calendar and set as your reminder. So there’s no reason for you to miss out the live performance of your favorite artist.

The last one is Rock Chat. You can talk about your favorite musicians or you can just share any info related to Java Rocking Land/JRL.

Recently changed in this version

- Bug Fix on Twitter API
- IM3 Menu


Comments and ratings for IM3 Java Rockin'Land
  • (74 stars)

    by Rengga Patria Krisna on 22/06/2013

    Great job! Awesome!!!

  • (74 stars)

    by Prita Hersty Imaningtyas on 20/06/2013

    Tampilannya anak muda banget dan rock banget. Semua fungsinya berjalan sempurna dan berguna banget buat yang bakalan nonton, apalagi ada apps buat augmented reality! Itu keren abis, bro. Keep rockin 7langit! \m/

  • (74 stars)

    by stuart surya on 20/06/2013

    Apps ini keren banget deh, informatif banget buat kita yang buta sama sekali tentang java rockinland jadi tau tentang segalanya mulai artis sampe jadwal performnya, udah gitu tampilannya keren dan gak lemot di hape gw!!! Goksss!

  • (74 stars)

    by Jessica St on 20/06/2013

    Wah aplikasi nya keren banget interface nya, udah gitu informatif banget, dan yg lbh penting gak laggy... way to go guys

  • (74 stars)

    by Dyah Ayu Susilowati on 19/06/2013

    Terima kasih sudah merilis aplikasi JRL di Android. Saya jadi bisa melihat jadwal JRL + save schedule di calender saya, melihat peta venuenya juga dari device. Pokoknya info yg lengkap ttng JRL saya bisa dapet di sini. Saya juga suka designnya, kerenn.....!!! 7langit ditunggu apps lainnya ya..

  • (74 stars)

    by Traya Almo Djarot on 19/06/2013

    Cool that was amazing app. And you have to download this for Indonesian artist information and performing International Java Rockin Land June 21 to 22 at Carnaval Beach, Ancol, Jakarta.

  • (74 stars)

    by JTS Hutabarat on 19/06/2013

    Asik, spt punya asisten pribadi buat nemenin nonton konser ada time remindernya, jd ga bakal ketinggalan show. cma ms ada bugs nakal ni, sama kurang games & quiz biar tambah seru