KAKHIEL

KAKHIEL

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
View bigger - KAKHIEL for Android screenshot
View bigger - KAKHIEL for Android screenshot
View bigger - KAKHIEL for Android screenshot
View bigger - KAKHIEL for Android screenshot
VICE over Kakhiel:
"Er zijn niet heel veel mensen op het internet om wie wij ons geregeld een scheurbuik lachen, maar de Nederlander Kakhiel is er absoluut één van. Als je je humor het liefst gortdroog hebt, zijn de gefotoshopte prentjes op zijn Facebook-profiel een onuitputtelijke bron van vermaak. Het geniale is dat hij aan de slag gaat met op zich oervervelende kiekjes van huwelijksverjaardagen, personeelsfeestjes en een eindeloze stoet naamloze bejaarden zittend op tuinmeubilair. Waardeloos kortom, tot Kakhiel er zijn tekstballonnen over kleeft. Soms briljante woordspielerei, vaak schaamteloos flauw, maar bijna altijd grappig."

Kakhiel de cartoonist/kunstenaar die het web bestookt met hoogwaardige, intellectuele en ontroerende plaatjes. Soms dichter bij een traan dan bij een lach, maar altijd eerlijk. Volg Kakhiel op Facebook: www.facebook.com/kakhiel en op Twitter: www.twitter.com/kakhiel.

De Kakhiel app is voornamelijk bedoeld voor gebruik op de WC.

Tags: kakhiel, check dit kakhiel, kakhiel schilder, kakhiel;, kakhiel humor, taalvoutjes, scheurbuik, vip plaatjes, kakhiel fotos, humor afbeeldingen.

Recently changed in this version

Standaard geluid bij push notificatie


Comments and ratings for KAKHIEL
 • (43 stars)

  by Paul Laros on 07/06/2014

  Irritante reclames die volledig scherm in beslag nemen, opslaan foto's werkt niet, traag en vraagt onnodig om jouw identiteit, contacten delen, locatie delen, foto's delen en toegang tot camera.

 • (43 stars)

  by robbert de gans on 03/05/2014

  Het kei grappig! Dus wil ik die fotos opslaan. Alleen kakhiel slaat de fotos nergens op bij de xperia Z (c6603) FIX T aub

 • (43 stars)

  by stephanie vlm on 16/10/2013

  Goeie app over het algemeen, alleen jammer dat als je de foto's opslaat, ze na ongeveer een halfuur alweer uit je galerij zijn. Moet je ze weer opnieuw opslaan :/... Verder een prima app!

 • (43 stars)

  by Angelo Cabras on 25/09/2013

  Grappen zijn slecht. Alleen de naam al...

 • (43 stars)

  by Elias Labordus on 07/08/2013

  Soms wel grappig maar veel hetzelfde. Maar ik heb in een week tijd 200mb verbruikt met deze app! Zonder veel gebruik. Kan nooit dus, meteen uninstall. Ik raad jullie aan goed je data in de gaten te houden als je deze app downt

 • (43 stars)

  by Sander van Weperen on 25/06/2013

  Notificaties kunnen niet uit en worden te vaak gebruikt. Zojuist verwijderd.

 • (43 stars)

  by Midas Akkerman on 25/06/2013

  Dat je niet eigen texten kan bedenken/opslaan