Movies.com

Movies.com

50,000 - 100,000 downloads

Add this app to your lists

Comments and ratings for Movies.com

  • (51 stars)

    by Jessica Crenshaw on 21/04/2014

    Dude who puts the wrong address for the app it said wrong web address like really how did you now u have the right app .what ever u do don't get this app

  • (51 stars)

    by Mauricio Santos on 12/04/2014

    Network Errors and eternal loading screens

  • (51 stars)

    by Divine Montero on 06/04/2014

    Exact same thing as going to mobile website for movies.com

  • (51 stars)

    by Richard Couillard on 01/03/2014

    Only Error page.

  • (51 stars)

    by Rolan Johnson on 22/02/2014

    This app is useless. :@

  • (51 stars)

    by Sharon Dooley on 11/01/2014

    Just downloaded this app, tried 5 times to open it and could not! Installed it immediately. I might try it again if someone fixes it.

  • (51 stars)

    by michael lockridge on 03/01/2014

    Won't load.

  • (51 stars)

    by Julienn Sands on 31/12/2013

    You guys need to fix this

  • (51 stars)

    by Ed Dilley on 26/12/2013

    Too bad, this one is far less invasive than that other popular movie app ... but it simply no longer works ... I've tried everything.

  • (51 stars)

    by Jason Harris on 26/12/2013

    Doesn't even start on Samsung Galaxy Note 3

  • (51 stars)

    by harpsi8 on 22/12/2013

    Blank screen

  • (51 stars)

    by Lucky Richard on 04/12/2013

    Won't load

  • (51 stars)

    by Caine Jones on 03/12/2013

    This app installs okay. However, when it is time to use it, this app does not load or open webpage. Fandango needs to fix this app.

  • (51 stars)

    by Dennis Winston Jr. on 01/12/2013

    I've been trying for 3 days to get this app to simply load. All it does is say it's loading and never does. Uninstalled it this morning. One word to describe it, trash.

  • (51 stars)

    by Steve Coplan on 28/11/2013

    It worked when I first downloaded it and now it errors out every time I attempt to use it. I have uninstalled and reinstalled it multiple times. Still doesn't work