Moziaréna

Moziaréna

FREE

(3 stars)

(123)


Download for Android

10,000 - 50,000 downloads

Add this app to your lists
A Moziaréna szolgáltatás használatával nemcsak otthonodban, hanem útközben is mozit varázsolhatsz magadnak, ugyanis a szolgáltatással a Telekom TV Videotéka filmjeit a mobil eszközeiden is megnézheted! A Magyar Telekom Moziaréna szolgáltatása minden magyarországi szélessávú Internet kapcsolattal rendelkező felhasználó számára elérhető, valamint a filmek böngészése és a filmelőzetesek megtekintése az alkalmazásban regisztráció nélkül is elérhető bárki számára.

A Moziaréna alkalmazás segítségével több száz mozifilm között böngészhetsz a nap 24 órájában, melyekből előzeteseik alapján választhatsz, és az alkalmazással akár ki is kölcsönözheted.

A fizetős tartalmak kölcsönzésének díját a Moziaréna regisztrációkor kiválasztott fizetési módon bankkártyával, vagy Telekom TV előfizetőként, a havi rendszeres TV számlád terhére tudod kiegyenlíteni.

A műsorokat megállíthatod, visszatekerheted, így a buszon, villamoson akár két átszállás közben se maradsz le a legfontosabb pillanatokról!

Filmkölcsönzéshez regisztráció szükséges, amelyet számítógépedről a moziarena.hu weboldalon tehetsz meg.

Figyelem! Az alkalmazásban történő filmlejátszás alatt folyamatos szélessávú internetkapcsolattal kell rendelkezned, amelynek minimuma: 600 kb/sec. A hálózati adatforgalmazásból származó költségek a szolgáltatás felhasználóját terhelik.

A generált adatforgalom az előfizető díjcsomagja és mobil szolgáltatójának mindenkor hatályos díjszabása szerint számlázódik. A szolgáltatásnak további feltételei vannak, a részletek a www.moziarena.hu weboldalon érhetőek el.

A következő felsorolás azokat az okos telefonokat és táblagépeket tartalmazza, amelyeken a Moziaréna alkalmazás a tesztek alapján az elvárt minőségben működik (a listát folyamatosan bővítjük):
LG P880 Optimus 4X, Samsung Galaxy Note N7000, Samsung Galaxy S2 P9100, Sony Xperia T LT30p, Sony Xperia Go ST27i, SonyEricsson ARC S LT18i, SonyEricsson Active ST17i, SonyEricsson Ray ST18i, SonyEricsson Xperia Tipo ST21i, SonyEricsson Mesona ST23i, Sony SGPT 13
Némely Android operációs rendszert használó okos telefon és táblagép esetében – gyártó általi operációs rendszer módosítások miatt - felléphetnek kompatibilitási problémák.

Amennyiben a Moziaréna alkalmazás használata során bármilyen problémát tapasztalsz, vagy kérésed, észrevételed lenne, kérjük küld el számunkra: alkalmazas-fejlesztes@telekom.hu címre.

Tags: moziarena, www.moziarena.hu, moziaréna telekom, moziarena.hu, t-home moziaréna, mozi, www.moziaréna..

Recently changed in this version

2.1.2

hibajavítások.


Comments and ratings for Moziaréna
 • (51 stars)

  by Renátó Kádár on 08/01/2014

  Szóval először is használnám a cuccot, chromecast alkalmazással... Remélem elkészül az is nem olyan soká... A felhasználói felületen azért lenne mit pofozni, egy HBO Go ezerszer jobban néz ki...

 • (51 stars)

  by Zsolt Gergely on 04/05/2013

  Android 4.0.4 alatt nem működik. Filmkölcsönzés után elindul, 5 mp és utána hibát jelez. Kilépni csak újraindítással lehet. Persze a kölcsönzési díjat levonták. Ez egy félkarú rabló...

 • (51 stars)

  by Istvan Bartl on 30/11/2012

  Egesz franko, nekem csak az elso 5-10 mp-ben akad egyszer. Huawei ascend p1.