Mr GossipScreenshots

Description

Mr Gossip är en heltäckande kändis och skvaller -app.
Här kan du läsa det senaste om kungligheter, artister, filmstjärnor och alla andra som gjort sig ett namn, titta på paparazzi bilder, få reda på vem som är ihop med vem och självklart allt om alla härliga skandaler.

Mr Gossip samarbetar med de största leverantörerna av paparazzibilder, kungliga nyheter, premiärbilder och det hetaste skvallret. Vi täcker både den Svenska och den internationella kändisvärlden.
Vill du höra vad det viskas om i Hollywood eller se vem som dejtar vem i de kungliga familjerna, då är Mr Gossip rätt App för dig.
Dagliga uppdateringar och en redaktion med kontakter över hela världen gör att du aldrig missar något.

Om det är något du undrar över eller saknar du kanske ett specialreportage om din favorit kändis.
Hör av dig till oss via, mr(a)mrgossip.se
Mr Gossip har även möjlighet att skräddarsy ett reportage vid en premiär eller liknande. Vid intresse kontakta oss på redaktionen(a)mrgossip.se

Allt material i Mr Gossip är skyddat av upphovsrätten och får på inget sätt varken kopieras eller publiceras utan tillstånd från Mr Gossip.
Mr Gossip tar inget ansvar för texter och bilder publicerade i Appen eller på hemsidan. Skulle något mot förmodan vara felaktigt eller kränkande ber vi dig skicka ett mail till mr(a)mrgossip.se

Tags: gossip , mr gossip , mr gossip scan

Users review

from 13 reviews

"Good"

5.8