Do you have app related questions?Ask the Appszoom team and get a personalized answer within 24hrs!X Close

Műsorújság

Műsorújság

FREE

(4 stars)

(4K)


Download for Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön Telekom IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

A Műsorújság v2.0 változatától már Mobil TV-t is nézhet, ha rendelkezik valamilyen Mobil TV csomaggal. Ha még nem nézett Mobil TV-t, próbálja ki díjmentesen az Origo Life Network és Ozone Network csatornáit, nézzen bele az adásokba és ha úgy gondolja, hogy más csatornák programját is szívesen nézné a mobilján, fizessen elő valamelyik Mobil TV csomagra!
A Műsorújság alkalmazásban megtekintheti az elérhető Mobil TV csomagok csatornaválasztékát és árait, majd akár azonnal kezdeményezheti is a kiválasztott csomag előfizetését.

Tags: m, pro 4 m, musorujsag, műsorújság qr, müsorujság 2.5 apk, műsorújság, register musorujsag, ip tv beálitás telefon, thome műsorújság, műsorújság című os.

Recently changed in this version

Mobil TV előfizetés kivezetése - ikonok eltávolítása


Comments and ratings for Műsorújság
 • (61 stars)

  by Zoltán Kolonits on 12/05/2014

  A tartalomnak örülök, a program viszont teszteletlen. Pl: keresés fekete alapon fekete betűkkel.

 • (61 stars)

  by Pete Zee on 29/03/2014

  De használható. A "holnap" szombaton, vasárnapot jelent. Nem pedig hétfőt. A Forma 1-et manapság viszont Formula 1-nek hívjuk.

 • (61 stars)

  by Gábor Szabó on 10/03/2014

  Kedvencek menedzselése nagyon körülményes, kedvencek műsoránál az idősáv el van csúszva, illetve túl lassan jeleníti meg az oldalt, nem rendelhető össze interaktív SAT TV-vel..

 • (61 stars)

  by Dejcző Bálint on 10/01/2014

  Stabilabb az alkalmazás mint egy éve, amikor utoljára néztem. Néhány dolog: 1. Ha leteszem háttérbe (nem bezarom) akkor ne kelljen újból betoltenie megnyitaskor - 2. A kedvencek set top box részen nekem csak üres sorok láthatóak.

 • (61 stars)

  by Gábor Ősz on 02/01/2014

  2 készüléket nem lehet ugyanahhoz az iptv dobozhoz hozzarendelni :(

 • (61 stars)

  by Gabor Panic on 30/12/2013

  Ezzel a frissitéssel nekem se megy,bár elég jó kis program.Reméljük hamarosan javitják.

 • (61 stars)

  by Ákos Mikola on 07/12/2013

  Valamilyen SW bug miatt hónapokig nem tudtam felvételt beállítani, pedig csak újra kellett volna telepítsem az appot. Végre megoldódott, imádom, egy meglepően haladó app a magenta óriástól! Lehetne kicsit gyorsabb, de ezért nem vonunk le pontot.