Műsorújság

Műsorújság

FREE

(3 stars)

(4K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
A Műsorújság alkalmazás segítségével Ön több mint 150 televízió (és rádió) csatorna műsorát érheti el, képeket nézhet meg a műsorokról, valamint böngészhet a részletes műsoradatok között. Az értesítés funkció segítségével pedig biztosíthatja, hogy ne maradjon le kedvenc filmjéről, vagy sportműsoráról, hiszen a műsor kezdete előtt 10 perccel értesítést küldünk Önnek.

Kedvenc TV csatornáiból listát is készíthet és a telefon elforgatásával megnézheti a kiválasztott csatornák egy időben futó programjait illetve egy gombnyomással megnézheti ezek esti műsorait. A keresés funkcióval pedig rákereshet kedvenc filmjére, hogy megtudja, mikor és melyik csatornán lesz alkalma megtekinteni a héten.

Amennyiben pedig Ön Telekom IPTV előfizető, akkor az Ön számára további lehetőségek is megnyílnak, ugyanis egy egyszeri webes regisztrációt követően a Műsorújság alkalmazás segítségével vezérelni tudja majd az otthoni IPTV-vevőegységet, azaz felvételeket indíthat és törölhet bárhonnan és bármikor, illetve ellenőrizheti, hogy milyen műsorok és sorozatok rögzítését állította be.

A Műsorújság v2.0 változatától már Mobil TV-t is nézhet, ha rendelkezik valamilyen Mobil TV csomaggal. Ha még nem nézett Mobil TV-t, próbálja ki díjmentesen az Origo Life Network és Ozone Network csatornáit, nézzen bele az adásokba és ha úgy gondolja, hogy más csatornák programját is szívesen nézné a mobilján, fizessen elő valamelyik Mobil TV csomagra!
A Műsorújság alkalmazásban megtekintheti az elérhető Mobil TV csomagok csatornaválasztékát és árait, majd akár azonnal kezdeményezheti is a kiválasztott csomag előfizetését.

Tags: m, pro 4 m, műsorújság qr, musorujsag, müsorujság 2.5 apk, műsorújság, register musorujsag, ip tv beálitás telefon, műsorújság regisztráció, tv2 m.

Recently changed in this version

Alkalmazásajánló módosítása


Comments and ratings for Műsorújság
 • (42 stars)

  by Péter Tófalvy on 08/11/2014

  Szeretem, hogy ezzel távolról is be tudom állítani a felvételeket a settopbox-on

 • (42 stars)

  by Sunil Jhariya on 08/11/2014

  Yery nice

 • (42 stars)

  by Peter Baksa on 24/10/2014

  Pff

 • (42 stars)

  by Dezso Moldvai on 15/09/2014

  Tesztelőt nem látott bughalmaz.

 • (42 stars)

  by Zoltán Kolonits on 12/05/2014

  A tartalomnak örülök, a program viszont teszteletlen. Pl: keresés fekete alapon fekete betűkkel.

 • (42 stars)

  by Pete Zee on 29/03/2014

  De használható. A "holnap" szombaton, vasárnapot jelent. Nem pedig hétfőt. A Forma 1-et manapság viszont Formula 1-nek hívjuk.

 • (42 stars)

  by Gábor Szabó on 10/03/2014

  Kedvencek menedzselése nagyon körülményes, kedvencek műsoránál az idősáv el van csúszva, illetve túl lassan jeleníti meg az oldalt, nem rendelhető össze interaktív SAT TV-vel..

More comments