Museumnacht

Museumnacht

FREE

(2 stars)

(63)


Download for Android

5,000 - 10,000 downloads

Add this app to your lists
Op 2 november 2013 wordt voor de veertiende keer de Museumnacht Amsterdam georganiseerd. De Museumnacht vindt ieder jaar op de eerste zaterdag van november plaats van 19.00 – 02.00 uur. 50 musea openen hun deuren met een speciaal programma, geinspireerd op de collecties of tentoonstellingen van de musea. Een Museumnacht ticket biedt de bezoekers naast het bezoeken van de musea gratis GVB vervoer in de stad, korting op afterparty’s in zes clubs en een gratis herhaalbezoek in een van de deelnemende musea (m.u.v. Heesterveld Creative Community, Artis, en Rijksakademie alleen tijdens RijksakademieOPEN).

Met de Museumnacht App ben je tijdens de nacht helemaal op de hoogte. Je vindt er het complete programma terug en ook over alle musea vind je extra informatie. Hiernaast zijn er ook routes te vinden die je kunt volgen op de Museumnacht en wordt je op de hoogte gehouden van de drukte in de musea door de druktemeter.

Upload je tofste Museumnacht foto's in Point of You en deel je foto’s op meer dan 25 Live stream schermen op de Museumnacht of bekijk ze via pointofyou.nu

(Galaxy Young - GT-S6310N wordt niet ondersteund)

Recently changed in this version

1. beschikbaar in offline modus
2. interactieve kaart
3. Point of You photo share


Comments and ratings for Museumnacht

  • There aren't any comments yet, be the first to comment!