Rahsia Tarikh Lahir Android

Rahsia Tarikh Lahir Android

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
What Does Your Birth Date Mean?
Doing this personality test may help you understand what makes you what you are and why you react to things the way you do.

* Discover exact day you were born
* Your personality based on the day of the month of your birthday.
* Free and make a friend from this apps.
* Malay Language.

Rahsia dan personaliti diri berdasarkan tarikh lahir.

Tags: rahsia tarikh lahir, rahsia tarikh lahir games, games tarikh lahir jodoh saya, rahsia tarikh lah, tarikh lahir software, primbon tarikh lahir, online games rahsia jodoh saya, rahsia tarikh lahir primbon jawa, rahasia tarik lahir, rahsia tarikh lahir 2013.

Recently changed in this version

Slower typing effects.
New background.


Screenshots Rahsia Tarikh Lahir Android
View bigger - Rahsia Tarikh Lahir Android for Android screenshot
View bigger - Rahsia Tarikh Lahir Android for Android screenshot
Comments and ratings for Rahsia Tarikh Lahir Android
  • (70 stars)

    by mohd halimiey on 14/05/2014

    Amazing unvailable

  • (70 stars)

    by Bieadeng Abby on 20/03/2014

    I like this app

  • (70 stars)

    by Muhd Edika on 18/03/2014

    Laju giler tu weii..nk baca guna bijik mata burung helang pn boleh juling tu..pls fix it..kira ok je lha aplikasi ni ada gak yg betol ny

  • (70 stars)

    by Ayu Da'lavenda on 16/03/2014

    (y)

  • (70 stars)

    by nur i'rdheena on 21/01/2014

    Saya suka !!!

  • (70 stars)

    by Nita Sg Limau on 16/01/2014

    Xdan nak baca erh laju sangat la pastu keja ulang balik

  • (70 stars)

    by Mohd Firdaus on 20/12/2013

    Ok