Rasmus NalleScreenshots

Description

Få en massa roliga Rasmus Nalle-aktiviteter för barn till din Android-enhet! Här kan ditt barn roa sig tryggt i Rasmus Nalle-biografen, leta figurer i myllerteckningar, måla i målarboken, spela memo-spel och lyssna på ljudböcker med teckningar på Rasmus Nalle och hans vänner.

Applikationen är gratis att ladda ner och alla aktiviteter kan provas gratis under obegränsad tid. En WiFi-förbindelse krävs för att ladda ner appen eftersom den tar upp cirka 400 mb. Sedan kan appen användas offline.

I biografen kan du se tecknade filmer med Rasmus Nalle. Den första filmen är gratis och 9 extra filmer finns till försäljning för totalt 108 kronor.

Lyssna till Rasmus Nalle-berättelser! Den första ljudboken är gratis och det finns 7 till att köpa en och en eller i ett paket för 75 kronor.

I myllerteckningarna ska du hitta en massa kul saker bland många andra. Den första teckningen är gratis och man kan köpa 3 extra teckningar för 15 kronor.

I målarboken kan du välja att färglägga en Rasmus Nalle-teckning eller rita din egen teckning. En Rasmus Nalle-teckning följer med gratis och 7 extra kan köpas för 7 kronor.

Memo-spelet erbjuder 3 olika nivåer: 6, 12 och 22 brickor. Hela memo-spelet är gratis.

För att köpa extra innehåll via appen måste ett föräldralås först låsas upp för att förhindra att ditt barn köper innehåll utan din tillåtelse.

Hjälp oss gärna att göra ännu bättre appar till barn och unga – sätt betyg på appen och dela dina åsikter med andra användare här nedanför.

Users review

from 114 reviews

"Great"

7.4