SF Bio

SF Bio

FREE

(1 stars)

(4K)


Download for Android Like

500,000 - 1,000,000 downloads

Add this app to your lists
För dig som gillar film och bio är SF Bio-appen en ovärderlig hjälp när du är på språng och känner för att se en film där film är som bäst – på bio! Här kan du se trailers och läsa om kommande och aktuella filmer. När du hittat en film som du gillar kan du enkelt köpa eller reservera dina biobiljetter.

Du kan betala dina biljetter med något av SF Bios betalmedel, samt de vanliga kontokorten. Du kan även spara den information som du anger, som tex bioklubbsnummer och kontokortsuppgifter, vilket förenklar dina framtida köp.

Som medlem i Bioklubben kan du inte bara registrera ditt kort för att samla poäng, utan även få tillgång till de exklusiva släpp som enbart gäller för medlemmar.

Tags: sf bio .apk, sfbiovinjett, qr code sf.se, intromusik sf bio, sf bio widget mac, sf vinjett nedladdning, sf bio vinjett som ringtone, sf bio vinjett, qr kod sf trailers, sf bio widget.

Recently changed in this version

-Införande av betalning av biobiljetter
-Ny design av hela appen
-Diverse buggrättningar
-Bugfixar


Comments and ratings for SF Bio
 • (21 stars)

  by Stellan Andersson on 02/12/2014

  Mycket bra efter uppdatering! Äntligen kan man köpa i appen. Flyter på bra!

 • (21 stars)

  by Henrik Karlsson on 01/12/2014

  Ta bort reklamen!! Superirriterande när det är mer reklam än film. Ni borde tjäna tillräckligt med pengar ä då.

 • (21 stars)

  by Leo svennesson on 01/12/2014

  Mer reklam än film som det känns! Å appen funkar inte särskilt bra heller, "kan inte ladda innehåll, kontrollera dina inställningar"! Inget fel på mina inställningar!!! Bara denna skitappen som gnäller! Blir att avinstallera bråtet. Får väl helt enkelt skita i å gå på bio...för detta funkar ju inte! Hela poängen me att släppa en nya version är att göra appen bättre, inte sämre! Lär er av detta! Gö

 • (21 stars)

  by Levent Yildirim on 19/11/2014

  Behöver förbättras ännu mer. Appen laggar och hackar o fryser lite då och då. När man vill skrolla eller byta dag på föreställningen så laggar det ordentligt och tar sin tid innan den går vidare. När man tittar på en föreställning i framtiden med vy över salongen och ska backa så går den tillbaka till aktuell dag istället för faktiska dagen man var på.

 • (21 stars)

  by deskopfr on 10/11/2014

  Finns ingen sök funktion så att man slipper gå igenom onödiga menyer. Menyn laggar då reklam ersätter en film i listan var femte rad, så att du kan se samma reklam rulla förbi när du går genom den onödigt laggande menyn. Laggen förstör också de tragiska försöken till animationer som liknar mer en dålig stopmotion film. Enda bra med appen är att den visar SFs filmer och låter en boka, inte mycket

 • (21 stars)

  by Dan Myhrman on 08/11/2014

  På tok för mycket reklam och det saknas fortfarande en funktion för bioklubben.

 • (21 stars)

  by Nicklas Andreasson on 05/11/2014

  Om den bara hade startat också. Crashar hela tiden...

More comments