TViN

TViN

FREE

(3 stars)

(3K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Izbrane TV-programe in vsebine lahko spremljate poleg televizije tudi na računalniku, tablici ali mobitelu – vedno in povsod. TViN ponuja dostop do več kot 75 najbolj priljubljenih TV-programov in TV-sporeda, ki omogoča dodajanje priljubljenih programov in nastavitev opomnikov za oddaje.

S TViN-om lahko v živo spremljate tudi 130 tekem UEFA Lige prvakov v sezoni, med katerimi lahko sami izbirate, katero boste gledali! Tekme UEFA Lige prvakov lahko spremljate z dodatkom Nogomet, ki je na voljo vsem uporabnikom, ki se nanj naročijo, pri čemer je dodatek brezplačno vključen v paketih TopTrio, TopTrio HBO in TopTrio Mega HD.
Do svojih filmov, glasbe, fotografij in pomembnih dokumentov lahko dostopate vedno in povsod na svojem računalniku, tablici, mobitelu ali BOX-u. Shranjevanje v enoten prostor v oblaku in ogled vam omogoča TViN Shramba.

Za dostop do vseh funkcionalnosti se je prijavite prek obrazca, ki se vam odpre v aplikaciji. Vpišite svoje uporabniško ime za Moj Telekom in nato izberete še povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel.

Dostop do TViN-a je omogočen naročnikom SiOL TV ter naročnikom storitev Mobitel. V TViN se prijavite s svojim uporabniškim imenom za Moj Telekom, kjer imate povezan uporabniški račun za SiOL ali Mobitel. Tekme UEFA Lige prvakov so dostopne naročnikom dodatka Nogomet. TViN deluje na območju Slovenije.

Vzemite zabavo s sabo – vedno in povsod!

Tags: siol tvin, sioltvin, siol tvin napaka pri dostopu do strežnika, siol, siol tvin ne dela, free siol tvin, siol tvin 4, siol tvin ne deluje, siol tvin downloa, siol tv.

Recently changed in this version

Verzija 3.0.16
- popravki za Liga prvakov UEFA
- popravek delovanja na dual SIM napravah

Verzija 3.0.14
- odprava napake pri prikazovanju Karaok na modulu Razred talentov

Verzija 3.0.13
.- optimizacija delovanja aplikacije

Verzija 3.0.12
- Nov modul Razred talentov

Verzija 3.0.11
- Nov modul CrknuTV
- manjši popravki

Verzija 3.0.10
- popravek prikaza tekem v delu UEFA


Comments and ratings for TViN
 • (40 stars)

  by Metod Rudolf on 18/02/2015

  Včasih malo zašteka, ampak drugače pa super.

 • (40 stars)

  by Anej Marušič on 13/02/2015

  Dela par sekund, potem pa napiše "can't play this video"...

 • (40 stars)

  by klemen gaber on 01/02/2015

  Tudi meni skace naprej in nazaj. Sem v Sloveniji imam wifi 4Mb pa nic ne pomaga.

 • (40 stars)

  by Matjaž Grahek on 18/01/2015

  Na novi verziji lolipop s5 ne dela obcasno. Fantje?

 • (40 stars)

  by Franjo Dobrun on 09/01/2015

  Ena najbolj nestabilnih aplikacij. . kar naprej se je treba prjavlat in izbirat uporabnisko ime, pol pa zacne preklaplat med hd in obicno sliko k d nimam 10mega povezave( kksn pametn na telekomu bo se reku d je premal) mislm kr neki.....glede na to d 3/4 Slovenije lupte za zaresn dnar je tole PORAZNO!!! bl d app umaknete iz playstora k se bo se kk zahojsu k ne bo mogu gledat fuzbala al pa sko

 • (40 stars)

  by M.b.rakmathali Rakmathali on 14/12/2014

  3.9stsr

 • (40 stars)

  by samsontm on 06/12/2014

  Kot napisano. Ponekod dela ponekod pa ne. V tem trenutku ne dela na Lenovo 5500f tabletu. A je zadeva delala ene dve ali tri posodobitve nazaj. Ostale naprave ki jih posedujem vec manj delajo. Tukaj na lenovo pa samo krogec za nalaganje v krogu tud dva dni ce pustis. Popravek oz resitev=?

More comments