Соновник

Download Соновник Соновник icon

Соновник

by: DP's Apps | 8.4 157

8.4 Users
rating

Screenshots

Description

Најпопуларната Македонска андроид апликација со нов дизајн и повеќе толкувања од било кога. Соништата ни даваат скриени пораки - дознајте ги значењата со помош на оваа апликација.

* Можност за толкување на соновите без интернет
* Можност за брзо и лесно пребарување во базата на сонови
* Можност за споделување на значењата со вашите пријатели
* Повеќе од 10000 толкувања

~~Убави сништа!~~

Users review

from 157 reviews

"Great"

8.4

Users activity

Vesna

by Vesna

Downloaded