Távirányító

Távirányító

FREE

(2 stars)

(2K)


Download for Android Like

100,000 - 500,000 downloads

Add this app to your lists
Az alkalmazással az okostelefon Távirányítóvá változtatható. Gyors összerendelés után az alkalmazáson keresztül vezérelheted az IPTV-vevőegységet.
Az alkalmazás csak a Telekom IPTV szolgáltatáshoz adott IPTV-vevőegységekkel működik együtt, más készülékek vezérlésére nem alkalmas.
Fontos, hogy az összerendelés elvégzéséhez a mobil eszközödnek egyazon helyi hálózatban kell lennie az IPTV-vevőegységgel, vagyis Wi-Fi-n keresztül ugyanarra a digitális elosztóra kell csatlakoznod. Összerendelés előtt a digitális elosztó újraindítására lehet szükség.
Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben optikai hálózaton veszed igénybe IPTV szolgáltatásunkat, akkor az alkalmazást nem tudod használni.
A Távirányító összerendelését a távirányító kék gombjával indítható Alkalmazások vagy az IPTV Menü -> Extrák -> Összerendelés menüpontot kiválasztva érheted el. Mindössze az itt generált QR kódot kell alkalmazással beolvasnod, és az IPTV-vevőegységet máris irányíthatod mobilodról.

- a ház bármely pontjáról vezérelhető IPTV-vevőegység Wi-Fi kapcsolat segítségével,
- QR kódos összerendelés támogatása,
- egyszerűsített alapnézet a fő távirányító funkciókkal,
- egyszerű ujjmozdulatokkal vezérelt távirányító funkciók,
- éppen futó műsorokról részletes műsorinformáció,
- kedvenc csatornák jelölése,
- csatornalista alapján történő csatornaváltás,
- több vevőegységgel történő összerendelés, a vevőegységek közötti egyszerű váltási lehetőséggel.

Tags: távirányító, thome iptv távirányító, tablet távirányító, iptv távirányító, iptv távirányító letöltés, thome távírányító alkalmazás optikai hálózat, távirányito funkcio mobil, távirányito ipt magyar telekom nyrt, os telefon-os tab távirányitó program, ups távirányító letöltés.

Recently changed in this version

•új, letisztult felhasználói felületek
•egyszerűbb, QR kódos összerendelés támogatása
•éppen futó műsorokról részletes műsorinformáció
•kedvenc csatornák kiválasztása
•egyszerű ujjmozdulatokkal vezérelt távirányító funkciók
•használatot leíró vizuális segítség
•operációs rendszer beállításának függvényében angol nyelv támogatása


Comments and ratings for Távirányító
 • (37 stars)

  by Máté Csomós on 02/01/2015

  Túl közel vannak a gombok, így a telefonra kell nézzek a tv helyett, ha infótbakarok nézni a tv-n. Javaslom, hogy tegyék távolabb a gombokat, vagy a szürke mező széle is vigye a tv-t

 • (37 stars)

  by László Kókai on 22/12/2014

  Köszönöm. Működik a QR párosítás a "dobozos" tv-n is.

 • (37 stars)

  by Árpád Stormhauser on 14/12/2014

  Letisztult felületek, egyszerűbb kontroll Nem értem azokat, akik az írják kevesebb lett, miben is? Épp, hogy az aktuális műsorinfókkal, gesture vezérléssel, qr kódos összerendeléssel több lett. A távirányító teljes funkcionalítása előnyerhető a főképernyő 2. sorában lévő funkciógombokkal, előbb ismerkedj, utána ítélj! Nekem kifejezetten tetszik.

 • (37 stars)

  by László Horváth on 13/12/2014

  A párosítás gyors és egyszerű. Az új verzióban (v3.0) egy apró hiba, bár lehet, hogy türelmetlen vagyok csak és nem várok. A Kedvencek közé elmentett csatornák logója hiányzik (hely ott van, de nem tölti be oda). Ezért semmi info arról, hogy ebben a nézetben éppen melyik csatornán mi megy.

 • (37 stars)

  by Tomi Orban on 12/05/2014

  lehetne hozzá widget

 • (37 stars)

  by Jozsa David on 24/03/2014

  Végre nem kell a távirányìtó után kutatni.az összerendelés pofon egyszerű,a parancsokat gyorsan elvégzi a TV.az extrák is jól feldobják.tudja amit kell,talán még többet is.

 • (37 stars)

  by Sijer Kevin on 15/01/2014

  00000000

More comments